medrek.se

logga

Dietist till Närsjukvårdsområde Söder, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Dietist till Närsjukvårdsområde Söder, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Inom Närsjukvårdsområde Söder arbetar fem dietister. Är du vår nya kollega? Vi söker nu en dietist för en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad på medicinkliniken på Sundsvalls sjukhus inom Närsjukvårdsområde Söder. Den innefattar arbete på både mottagning, vårdavdelning 2, vårdavdelning kardiologi och avdelning 24 med inriktning mot gastroenterologi, nefrologi, endokrinologi, kardiologi, reumatologi samt hematologi. Det ingår i arbetet att ta emot egna patienter och att ha patientkontakt via telefon.

Arbete inom/mot andra verksamheter kan förekomma då dietisterna stöttar och hjälper varandra. Tillsammans med övrig vårdpersonal ska du bedöma nutritionsstatus, utreda, behandla samt följa upp patienter inom både öppen- och slutenvård. Utbildning av både personal och patienter ingår i arbetet då våra patienters behov av rätt nutrition är en central del av verksamheten.

Du blir en viktig del av våra multidisciplinära team och du erbjuds ett självständigt, varierat arbete med nära samarbete med kompetenta kollegor och goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist med goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom slutenvårdsarbete. Du ska kunna ta emot egna patienter och vara bekväm med patientkontakt via telefon.

Stor vikt läggs vid personligt lämplighet. Dina personliga kompetenser är viktiga för oss och för att lyckas i rollen ser vi att du är en flexibel person med ett gott omdöme. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du är strukturerad då du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Låter detta intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-05

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Zetterberg

Enhetschef

Telefon: +46730371302

E-post: anna.zetterberg@rvn.se

 

Anna Åström

Naturvetarna

Telefon: 0660-89493

E-post: anna.astrom1@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Dietist till Närsjukvårdsområde Söder, Sundsvall

Region Västernorrland