medrek.se

Dietist (vikariat) - kombinationstjänst på Järpen, Åre, Hallen hälsocentral och Åre kommun

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Dietist (vikariat) - kombinationstjänst på Järpen, Åre, Hallen hälsocentral och Åre kommun

Arbetsplatsbeskrivning

• Välkommen till Åre kommun där du alltid har nära till nästa äventyr! Vandring, skidåkning eller bara lugnet på fjällen och där du har möjlighet till återhämtning och rekreation året runt.

Region Jämtland Härjedalen erbjuder en unik möjlighet för dig som är legitimerad dietist att ha varierande arbetsuppgifter och samtidigt vara delaktig i både regional och kommunal primärvård. Vi erbjuder ett vikariat, en kombinationstjänst där du arbetar 60% på Järpen, Åre och Hallens hälsocentraler och 20% i Åre kommun mot SÄBO och hemsjukvård. Du kommer att få arbeta i spännande verksamheter och ha en nyckelroll tillsammans med fler olika yrkeskategorier som samarbetar för att ge patienten bästa möjliga vård.

Arbetsbeskrivning

Arbete på regionens hälsocentraler:
Som dietist i primärvården kommer du att ha en viktig roll och arbeta med kostbehandling av patienter i alla åldrar. Du kommer att arbeta förbyggande men även utreda och behandla tillstånd och symtom relaterade till patientens matvanor, näringsintag, sjukdom och hälsa. I ditt arbete kommer du att säkerställa att patienten får rätt slags näringstillförsel och nutrition. Du kommer att arbeta självständigt i din profession och samverka med övriga professioner på enheten.

Arbete i Åre kommun:
Som dietist i Åre kommer du arbeta mot SÄBO och hemsjukvård. Att vara stöd till enhetschefer, leg personal, omvårdnadspersonal och våra patienter. Du utgår från Järpen, vi har sex särskilda boenden för äldre, patienter i ordinärt boende och personer med LSS insatser. Arbetet innebär att ge information och fortbildning internt, stödja och leda verksamhetsutveckling inom området nutrition. Det ingår att arbeta både förbyggande och utredande på både individ- och gruppnivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist och har erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter.

Som person är du noggrann, flexibel och självständig samt har förmågan till att ta initiativ. Med tanke på att detta är en kombinationstjänst krävs det att du tar stort eget ansvar och gillar flexibiliteten som arbetet medför. Du har god telefonkultur och är bra på att samverka med patient, kollegor och vårdpersonal.

B-körkort är krävande.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid, 80%
Tillträde: Tillträde enligt ÖK. Vikariat avser perioden 2023.04.01-2023.12.31 Deltid - 60% på hälsocentraler och 20% i Åre Kommun mot SÄBO och hemsjukvård.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Gittan Larsson
Enhetschef Järpens Hälsocentral
Telefon: 064-716503
Email: gittan.larsson@regionjh.se
Namn: Anna Svensson
Enhetschef Leg. Personal, Verksamhetschef Hälso- och sjukvård i Åre kommun
Telefon: 0647-16873
Email: anna.svensson@are.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Elin Wiltok
Medicinsk sekreterare
Telefon: 0647-16509
Email: elin.wiltok@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/286/2023
Sista ansökningsdag: 2023-05-22

Dela detta jobb

Dietist (vikariat) - kombinationstjänst på Järpen, Åre, Hallen hälsocentral och Åre kommun

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård