medrek.se

Dietister till Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Dietister till Karolinska Universitetssjukhuset

Är du en erfaren dietist som brinner för att utveckla både din profession och vården den ger? Lockas du av möjligheten att arbeta med ovanliga patientgrupper i en akademisk miljö? Då ska du fortsätta läsa!
Funktionsområde (FO) Klinisk nutrition ingår i Funktion Hälsoprofessioner som är under förändring och utveckling för att möta sjukhusets temaorganisation. Idag är klinisk nutrition fördelad på tre funktionsenheter; Vuxen, Cancer samt Barn- och kvinnosjukvård. 
 
Här verkar du på en plattform som gör vårdinsatser i forskningens framkant! Vi bedriver högspecialiserad nutritionsbehandling enligt överenskommelser med uppdragsklinikerna inom Karolinska Universitetssjukhuset. Forskning, utbildning och utveckling ses som kärnverksamheter likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag. Som medarbetare hos oss inom Hälsoprofessionerna ingår det som en naturlig del av din tjänst att bidra till och delta i aktuella utvecklingsprojekt och forskning. Vi verkar för att skapa en arbetsmiljö där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra!  
 
Att arbeta som dietist på Karolinska 
Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett medicinskt team, där du utgör en nödvändig kompetens. Detta genom att arbeta enligt NCP i all nutritionsbehandling och använda evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering.  
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:  
Att följa patienten genom hela vårdprocessen både inom öppen- och slutenvård i samarbete med annan vårdpersonal  
Ta emot och handleda dietiststudenter
Föreläsa och utbilda vårdpersonal, patientgrupper och studenter med flera. 
Just nu söker vi   
Dietister för tillsvidareanställning till:  
- Enheten Cancer, Patientområde (PO) Huvud-hals-lungcancer, PO Bröst Endokrina tumörer och sarkom samt PO Bäckencancer, med placering i Solna 
- Enheten Cancer, Patientområde Övre buk, med placering i Huddinge  
- Enheten Vuxen, patientområde Njurmedicin, med placering i Solna eller Huddinge 
- Enheten Vuxen, patientområde Endokrin, med placering i Huddinge 
 
Därtill söker vi en dietist för ett vikariat inom enheten Barn- och kvinnosjukvård, med placering i Solna. 
 
Provanställning kan komma att tillämpas.  
 
Vi erbjuder  
- Möjlighet att arbeta med patientgrupper som finns på ett universitetssjukhus. 
-  En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom det tvärprofessionella teamet 
- Möjlighet till fördjupning och specialisering mot specifik patientgrupp  
 
Kvalifikationer och kompetenser   
- Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård  
- Klinisk erfarenhet som dietist  
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
 
För att bli framgångsrik i den här rollen bör du ha en god samarbetsförmåga och trivas med att vara en del av ett team, där du tar ett tydligt ägarskap för dina frågor. Vi ser att du har förmåga att prioritera och är handlingskraftig i oförutsedda situationer. Vi vänder oss till dig som är nyfiken, ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån givna mål. Inte minst medverkar du till en arbetsplats där vi hjälper varandra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  
 
Magisterexamen eller högre akademisk utbildning är önskvärt. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av nutritionsbehandling av patienter inom sökta områden. 
 
Välkommen att söka redan idag!   
I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Ella Veidemann 
Funktionsenhetschef Cancer
contacticon mobile 072-583 06 23
Latifa Hassanieh Lindberg 
Funktionsenhetschef Vuxen
contacticon mobile 0725-95 72 43
Susanne Nilsson 
Funktionsenhetschef Barn- och kvinnosjukvård
contacticon phone 08-517 776 87
contacticon mobile 072-580 86 82

Fackliga representanter
Naturvetarna: Sara Lindberg, 08-517 74609, sara.m.lindberg@sll.se
Naturvetarna: Åsa Wilén, 08-585 811 01, asa.wilen@sll.se

Dela detta jobb

Dietister till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset