medrek.se

Dietister till Klinisk nutrition, funktionsenhet Vuxen

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-12

Ansök nu

Dietister till Klinisk nutrition, funktionsenhet Vuxen

Är du en erfaren dietist som brinner för att utveckla både din profession och vården den ger? Då kommer du att trivas hos oss!

Funktionsområde Klinisk nutrition är Nordens största dietistverksamhet och fördelad på tre funktionsenheter; Vuxen, Cancer samt Barn- och kvinnosjukvård. Vår verksamhet utgör en del av Funktion Hälsoprofessioner i Karolinska Universitetssjukhusets nya tematiska organisation som arbetar mot visionen Patienten först  - Tillsammans skapar vi den bästa vården. 

Vi söker nu två nya kolleger som vill vara med och utveckla vården för patienter och verksamheten utifrån våra tre huvuduppdrag; kliniskt arbete, forskning och utbildning. 

Om tjänsten 

Som dietist hos oss bedriver du högspecialiserad nutritionsbehandling i nära samarbete med ett interprofessionellt team på avdelning och mottagning, med det stöd du behöver hos dietistkollegor på enheten. Du blir anställd som legitimerad dietist inom funktionsområdet, med placering och uppdrag inom en enhet där du kommer att ha huvudsakligt fokus på ett eller några av de medicinska områdena njurmedicin, gastromedicin, diabetes, endokrinologi, infektion och akutsjukvård. Vi hjälps åt att leda och fördelar våra uppdrag inom vuxenenheten men hjälper även varandra över enhetsgränser när så behövs och är möjligt utifrån arbetsdagen. Du arbetar i både sluten- och öppenvård. Du kommer även att vara handledare för studenter och blivande kolleger. 

Annonsen avser två tillsvidaretjänster på heltid, varav en är placerad i Huddinge och den andra i Solna. Tillträde sker snarast, enligt överenskommelse.  

Vi erbjuder 

Här verkar du på en plattform som gör vårdinsatser i forskningens framkant! Vi följer nutritionsbehandlingsprocessen och NCP-terminologi och arbetar aktivt för att utveckla hur vi följer våra insatser och resultat i patientarbetet. Att arbeta som dietist hos oss innebär utöver det kliniska arbetet även möjlighet till egen specialisering.  

Vår arbetsmiljö är inkluderande och utvecklande - vi lär av varandra kring patientarbetet för de olika patientområdena. Samtidigt verkar vi i en förändringsmiljö som ger både utmaningar och möjlighet att utvecklas som individ. Fördelen med att du hos oss ingår i en dietistgrupp med bred kompetens som utgörs av totalt drygt 50 kollegor är möjligheten till professionell utveckling, oavsett om du är nyutexaminerad eller har fler år inom yrket. Med andra ord erbjuds du hos oss chansen att utveckla både bredd på funktionsområdet och djup inom ditt/dina medicinska områden.  

Vi prioriterar så långt vi kan att du ges möjlighet till instudering och kompetensutveckling inom de områden du arbetar med och/eller vill lära dig mer om. Din anställning hos oss inleds med en skräddarsydd introduktion utifrån dina erfarenheter och behov.  

Vi söker  

För att bli framgångsrik i den här rollen bör du ha en god samarbetsförmåga och trivas som en del av ett team, där du tar ett tydligt ägarskap för dina frågor. Vi ser att du har förmåga att prioritera och är handlingskraftig i oförutsedda situationer.  

Vi vänder oss till dig som är nyfiken, ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån givna mål. Inte minst medverkar du till en arbetsplats där vi hjälper varandra. Vi verkar för att skapa en arbetsmiljö där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer  

- Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård 

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift (motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala) 

Magisterexamen eller högre akademisk utbildning är meriterande. Vi ser även positivt på om du har erfarenhet av nutritionsbehandling av patienter inom njurmedicin, gastromedicin, diabetes, endokrinologi, infektion och akutsjukvård.

Välkommen att söka redan idag!  

Vi vill ha våra nya medarbetare på plats så snart som möjligt, och kommer därför att göra löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Latifa Hassanieh Lindberg 
Chefsdietist
 0725-95 72 43

Fackliga representanter
Sara Lindberg, Naturvetarna, tel. 08-517 74609 / sara.m.lindberg@sll.se

 

Dela detta jobb

Dietister till Klinisk nutrition, funktionsenhet Vuxen

Karolinska Universitetssjukhuset