medrek.se

Distriktsjuksköterska/barnsjuksköterska till BVC i Hallstavik

Ansök nu

Distriktsjuksköterska/barnsjuksköterska till BVC i Hallstavik

Om oss
BVC i Hallstavik är en liten mottagning som ligger i samma lokal som Husläkarmottagningen. Det finns möjlighet till delad tjänst mellan verksamheterna.

 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av
 
Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter på BVC ingår bland annat hälsoundersökningar, vaccinationer, stöd och rådgivning till föräldrar, telefonrådgivning och att leda föräldragrupper samt samverkan med verksamheten i Norrtälje.
 
Om dig

Du är utbildad distriktsjuksköterska eller barnsjuksköterska och kan arbeta självständigt. I arbetet ingår samarbete med flera yrkeskategorier och därför värdesätter vi god förmåga att arbeta i team.  Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och servicekänsla. Du  är flexibel och är bekväm med att tempot i arbetet växlar. B-körkort och körvana krävs i ditt arbete.  
 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Distriktsjuksköterska/barnsjuksköterska till BVC i Hallstavik

TioHundra