medrek.se

Distriktssjuksköterska till Tyresö HLM

Ansök nu

Distriktssjuksköterska till Tyresö HLM

Vill du arbeta i en utvecklande miljö där patientsäkerheten är hög och kollegorna är engagerade?

Tyresö Husläkarmottagning är den lilla vårdcentralen med dom stora möjligheterna. Vi söker nu en Distriktssjuksköterska alt. sjuksköterska.

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter är telefonrådgivning, sedvanligt mottagningsarbete och vaccinationsarbete. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen. Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet Take Care och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta system (men det är inget krav). Vi vill gärna att du är med och arbetar med processer och rutiner.

Din profil:

Vi söker en kompetent och positiv kollega och ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och sedan tidigare. Vi lägger stor vikt att du tillsammans med dina kollegor bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet.

Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

Vi erbjuder dig:

 Vi erbjuder dig en stabil och trivsam arbetsplats med god kollegial samverkan. Hos oss arbetar vi tillsammans som ett team oavsett kompetens och alla medarbetare är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till vår härliga arbetsglädje!

Anställning och ansökan:

Tjänsten är ett vikariat på 100% eller enligt önskemål på 12 månader med god möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Maria Av Solstråle Sténson på 070-4498814 eller maria.stenson@primavard.se

 
Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårdcentralen:

På Tyresö Husläkarmottagning består personalgruppen av ca 25 medarbetare och vi har samtliga kompetenser som krävs för att bedriva en framgångsrik primärvård. Vi har 7800 listade patienter.

Primärvård för oss är att vi tillsammans i teamet använder oss av samtliga kompetenser för att utforma bästa möjliga vård för våra listade patienter.

Dela detta jobb

Distriktssjuksköterska till Tyresö HLM

Prima Vård AB