medrek.se

Distriktssköterska/Sjuksköterska till hemsjukvård och mottagning

Ansök nu

Distriktssköterska/Sjuksköterska till hemsjukvård och mottagning

Vi söker dig distriktssköterska/sjuksköterska, som är intresserad av en tjänst delad på hemsjukvård och mottagningsarbete.

Om tjänsten:

I hemsjukvårdsteamet är du en samordnare för hemsjukvårdsläkare och undersköterskor. Undersköterskorna utför de enklare omvårdnadsinsatserna, medan du som distriktssköterska/sjuksköterska utför de mer kvalificerade hembesöken samt ansvarar för organisation och planering. Detta upplägg innebär således att du har en arbetsledande funktion och för att ha en god arbetsmiljö beräknar vi denna del av tjänsten till ca 60%. Tjänstens resterande ca 40% viker vi för arbete i vårt skötersketeam på mottagningen. Detta innebär att du har egna planerade besök, akutbesök och telefonrådgivning etc. 

Det här är en tjänst för dig som vill ta vara på bredden i ditt yrkesval och de goda utvecklingsmöjligheter detta ger. Du har stor möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg, arbetstider mm. Tjänsten är tänkt tillsättas i början av 2023.

Kvalifikationer:
Legitimerad distriktsköterska/sjuksköterska med stort intresse för och erfarenhet av primärvårdens uppdrag.

Erfarenhet av journalsystemet Take Care, av WebCare/LifeCare samt TeleQ är meriterande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du bör vara bra på att prioritera, organisera och att samarbeta. Du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och initiativrik både gällande den individuella patienten och verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.

Om oss:

Vi är en liten och familjär husläkarmottagning med god kännedom om våra patienter. Vi är en stabil arbetsgrupp som är måna om varandra, vår verksamhet och våra patienter. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra - vi har högt i tak och korta beslutsvägar.

Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kontakt:

Anna Stenström

Verksamhetschef

Telefon: 076-0510104

Mejl: anna.stenstrom@primavard.se

www.primavard.se/danviks-vardcentral

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska till hemsjukvård och mottagning

Prima Vård AB