medrek.se

Distriktssköterska/sjuksköterska till Norrtälje Södra vårdcentral

Ansök nu

Distriktssköterska/sjuksköterska till Norrtälje Södra vårdcentral

Om oss
 
Vi bedriver vår verksamhet i Norrtälje kommun - hjärtat i Roslagen med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. Inom Tiohundra finns fem vårdcentraler av varierande storlek. Norrtälje Södra vårdcentral har nyligen flyttat och ligger nu vid Norrtälje sjukhus. Vi har drygt 8 800 listade patienter och är cirka 30 anställda.
 
Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra samt har uppdrag som Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att bedriva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Flera spännande projekt pågår med bland annat vård online och lättakut med ett datoriserat triageringssystem. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns hela vårdkedjan - från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Då en av våra distriktssköterskor kommer att vara föräldraledig vill vi nu förstärka vårt team. Vi söker dig som är en erfaren teamarbetare till vårt glada gäng. Möjlighet finns till tillsvidareanställning. Hos oss arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara på varandras kompetens för att möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. 
 
I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete och telefonrådgivning. Hos oss finns en diabetessjuksköterska, hjärtsviktssjuksköterska och en nystartad Äldremottagning. Har du en specialistkunskap eller önskar utbilda dig ges du möjlighet till egen mottagning inom ditt specialområde. Vi arbetar med förebyggande hälsoarbete och har livsstilssamtal, rökavvänjning och viktsamtal. Vi dokumenterar i TakeCare. 
 
Om dig
Vi söker dig som är en god kommunikatör, har ett flexibelt förhållningssätt, är noggrann och vill arbeta med att hjälpa människor som är sjuka. Du är distrikts-sjuksköterska alternativt sjuksköterska med några års vana av mottagningsarbete. Vi sätter stort värde i att du är trygg i din yrkesroll, ser mervärdet i gott samarbete och bidrar till en bra arbetsmiljö. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Norrtälje Södra vårdcentral

TioHundra