medrek.se

Vi söker dig som är distriktssköterska och som vill jobba på en vårdcentral med en familjär känsla. Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Centrumläkarna?
Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är telefonrådgivning, sedvanligt mottagningsarbete och vaccinationsarbete. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen. Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet PMO och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta system (men det är inget krav). Vi vill gärna att du är med och arbetar med processer och rutiner.

Vem är du?
Vi söker en kompetent och positiv distriktssköterska och ser gärna att du har erfarenhet av primärvård sedan tidigare. Vi lägger stor vikt att du tillsammans med dina kollegor bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Vi har även en fast och kompetent läkarstab. Vi sitter i nybyggda lokaler, med ljust luftigt lunchrum mot både härlig damm och hästhage. Till oss kommer man lätt med allmänna kommunikationer och vi har även gratis parkeringsmöjlighet.
Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Mer om tjänsten
Typ av anställning: Tills vidare, inleds med 6 mån provanställning
Tjänstgöringsgrad: Kan diskuteras med lämplig kandidat
Tillträde: Efter överenskommelse

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Anne Göransson; anne.goransson@primavard.se

Om vårdcentralen 
Vi är den lilla kliniken med det stora hjärtat. Vårdenheten drivs på uppdrag av Region Skåne. Vi finns  finns i nybyggda lokaler på Mangårdsgatan 55 i Helsingborg. Det finns läkarmottagning, distrikts- och sjuksköterskemottagning, barnavårdscentral, barnmorskemottagning, arbetsterapeut, naprapat, psykolog samt dietist. Vårt mål är att ge god vård genom hela livet och bemöta alla med respekt, omtanke och likvärdighet vilket vi sammanfattar i devisen Den lilla kliniken med det stora hjärtat.
 
 Varmt välkommen till Centrumläkarna Helsingborg

Distriktssköterska till Centrumläkarna

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb