medrek.se

Driven undersköterska sökes till Vårdcentral i Täby

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Driven undersköterska sökes till Vårdcentral i Täby

Inledning
Är du vår nya undersköterska? Vallatorpsdoktorn i Täby avser satsa på uppdraget inom hemsjukvård och utökar därför bemanningen med ytterligare en undersköterska som vill arbeta på en vårdcentral med familjär känsla.  
Hos oss får du möjlighet till en varierad tjänst där du arbetar med både med hemsjukvård och mottagningsarbete. Arbetet hos oss innebär att du får stort eget ansvar.
  
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är delegerade från sjuksköterska och varierar då du både är inne på mottagningen och ute i hemsjukvården. Arbetet inne på mottagningen omfattar bland annat egna patientbesök, blodtryckskontroller, EKG, öronspolningar och assisterar läkare vid mindre operationer. Inom hemsjukvården utför du basal hemsjukvård i våra patienters hem och ger bland annat läkemedel, subcutana injektioner, tar blodprover, urintappar, såromläggningar och omvårdnad av stomier/sonder. Du dokumenterar i TakeCare.
 

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har kompetens och erfarenhet av att ge läkemedel och insulin. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård och hemsjukvård. För att passa i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull, har ett stort engagemang och alltid arbetar för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.  
 
Körkort är ett krav då du använder bil i hemsjukvården. 
   
Vi erbjuder dig:  
En stabil arbetsplats med höga ambitioner. Våra värdeord; empatisk, engagerad och kompetent beskriver kulturen vi vill ha i vår härliga arbetsgrupp. Vi är måna varandra, verksamheten och våra patienter och har högt i tak. Hos oss har alla möjlighet att löpande påverka, förändra och förbättra. Det är högt i tak och korta beslutsvägar.  
 
Du har möjlighet att vara med och påverka tjänstens upplägg. Det finns viss flexibilitet kring arbetstider mm. Du har goda utvecklingsmöjligheter. Eftersom vi är en del av Prima Vård har du utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen. 
 
Anställning och ansökan
Denna annons gäller tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, med en sysselgrad på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte att visa intresse redan nu!  
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf verksamhetschef Susanne Fjärdsäter, e-post: susanne.fjardsater@primavard.se
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Driven undersköterska sökes till Vårdcentral i Täby

Prima Vård AB