medrek.se

DRIVNA UNDERSKÖTERSKOR SÖKES

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-10-24

Ansök nu

DRIVNA UNDERSKÖTERSKOR SÖKES

Förenade Care driver på uppdrag av Vellinge kommun det nybyggda vård- och omsorgsboendet Omtankens Hus beläget i Höllviken, som är ett attraktivt kustsamhälle. Boendet består av 57 lägenheter med inriktning, demens, somatik och korttidsboende, fördelat på 6 enheter.

Nu söker vi fler undersköterskor till våra härliga arbetslag som tycker om att arbeta med människor och som behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet  

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

Vår målsättning är att ge stöd och förgylla vardagen för våra boende och vi ser att du spelar en stor roll i detta.   

Hos oss arbetar du nära din gruppledare och chef och är med och påverkar utvecklingen av din arbetsplats. Förutom det dagliga arbetet är du med och tar fram idéer för att förbättra verksamheten. Goda utvecklingsmöjligheter.

KVALIFIKATIONER

Utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från äldre med kognitiv svikt. Meriterande är tidigare delegering inom HSL.

Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader. Tjänstgöringsgrad 75%schemalagd arbetstid dag/kväll, varannan helg. Just nu söker vi undersköterskor till demensavdelning. Tillträde snarast eller enligt ök.

ANSÖKAN Ansökningarna behandlas löpande så skicka din ansökan med CV snarast.

KONTAKTPERSON Verksamhetschef Marie Doggart

maried@forenadecare.com Tel 0733-150 121

Dela detta jobb

DRIVNA UNDERSKÖTERSKOR SÖKES

Förenade Care AB