medrek.se

logga

Du är sjuksköterska och vi kirurgavdelning 61 - Välkommen till oss!

Regioner
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Du är sjuksköterska och vi kirurgavdelning 61 - Välkommen till oss!

Vårt anställningserbjudande

Avdelning 61 ger dig goda färdigheter i teoretisk- och praktisk omvårdnad av kirurgiskt akuta och elektiva mag-tarmsjukdomar. Hos oss behöver man inte vara bäst på allt, då vi alla har olikheter som kompletterar varandra. Du ansvarar för fem patienter och till din hjälp finns mycket erfarna kollegor. Du jobbar parvård tillsammans med en undersköterska. På dagen, kvällen och helgen är det 6 team. Avdelningen är även världsledande i arbete enligt ERAS Vårdprogram och som är ett standardiserat arbetssätt med korta vårdtider. Vi arbetar också med ett personcentrerat förhållningssätt.

Arbetsmiljön är av högsta prioritet. På avdelningen trivs vi med varandra, det är högt i tak och vi är öppna för förbättringar. Humor präglar vår arbetsdag och vi har det roligt tillsammans. Vi söker dig som tillsammans med kollegor och chefer vill bidra med dina kunskaper och utveckla avdelningen vidare in i framtiden! Vi är stolta över vår avdelning och berättar gärna om oss och hur vi arbetar.

Arbetsbeskrivning

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifik kirurgiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar samt att arbetsleda omvårdnadsteamet. På dagtid finns stödfunktioner såsom vårdsamordnare, kliniska omvårdnadsledare, farmaceuter, kvalitet-, utbildning- och patientsäkerhetsansvarig.

Hos oss har vi kontinuerlig fortbildning och en individanpassad välorganiserad inskolning. Det finns möjlighet att delta i mentorsprogram. Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för en god omvårdnad till patienten.

Vi erbjuder dig en personlig inskolning anpassad till dina tidigare erfarenheter och behov. Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att underlätta det dagliga arbetet. Vi erbjuder bra möjligheter till kompetensutveckling både internt och via specialistutbildningar. Vi erbjuder en god arbetsmiljö eftersom vi vårdar åtta patienter per team. Vi erbjuder arbete med väldigt erfarna kollegor som du kan fråga om i princip allt.

Kvalifikationer

Nyutexaminerad eller erfaren legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställning: Heltid 38:15 timmar/vecka. ATK. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs att arbeta inom sjukvården och tycker att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du värderar ett arbetsklimat med gott samarbete samtidigt som du utmanas av att ta eget ansvar och fatta egna beslut. Vi vill ha roligt på jobbet utan att ge avkall på vår professionalism. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

logga
Du är sjuksköterska och vi kirurgavdelning 61 - Välkommen till oss!

Danderyds Sjukhus AB