medrek.se

Edda hemvård söker vikarie/sommarvikarie

Ansök nu

Edda hemvård söker vikarie/sommarvikarie

Om verksamheten
Förenade Care AB, Uppsala Hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala Kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen.

Vi utgår från centrala Uppsala, ST: Olofsgatan 9A och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal i ett tvär-professionellt team. Vårt team består av undersköterskor, vårdbiträden, ärendeschemaplanerare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut såväl som enhetschef och verksamhetschef.

Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke-Vänlighet-Service

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra personlig hygien, lättare matlagning, promenader och annan social samvaro. Då vi jobbar i team så kommer du också att ge medicin i apodos/dosett samt ögondroppar. Samt delegerade uppgifter från arbetsterapeut och sjukgymnast. Du får ett schema att följa, och tar dig till kunderna med hjälp av företagets cykel eller bil. Arbetet innebär också dokumentation i vårt journalsystem.

Kvalifikationer
Vi söker undersköterskor/vårdbiträden som vill jobba hos oss under våren och sommaren. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt att du har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. 

Du tycker om att arbeta med människor och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov.  Du vill sätta våra vårdtagare i centrum. 

Krav
Du behöver kunna svenska i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att bland annat kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem.

Du måste kunna cykla och körkort är meriterande.

Arbetstid
Timvikarie med arbete dag/kväll och helg.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2021-04-30
Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan

KONTAKTPERSON
Angelica Elmblad, enhetschef

018-727 51 49

angelicae.uppsala@forenadecare.com

BESÖKSADRESS
St Olofsgatan 9A

753 21 Uppsala   

Dela detta jobb

Edda hemvård söker vikarie/sommarvikarie

Förenade Care AB