medrek.se

Eftervårdskoordinator/Sjuksköterska till Tema Neuro

Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Eftervårdskoordinator/Sjuksköterska till Tema Neuro

Vi erbjuder  

Ett variationsrikt arbete med möjlighet att arbeta både som sjuksköterska och som eftervårdskoordinator. Kompetensutveckling inom området Neurologi, omvårdnad och eftervårdsplanering bla har temat en 15hp utbildning inom Neurologiskvård tillsammans med Karolinska Institutet.  

Om tjänsten  

Tjänsten är på en Neurologisk slutenvårdsavdelning i Huddinge som bedriver högspecialiserad Neurologisk sjukvård. Patienterna som vårdas här kommer in både akut och elektivt, med sjukdomar inom patientgrupperna Rörelserubbningar, Hjärntumörer, Liqvorcirkulationsstörning, Epilepsi, Stroke Neuromuskulära och Neuroinflammatoriska sjukdomar.  

Du arbetar 50% som eftervårdskoordinator dagtid och 50% som sjuksköterska med tjänstgöring en helg av fem. Som eftervårdkoordinator arbetar du med socialplanering, och samordning inför hemgång, har kontakt och samarbete med rehabinstanser, geriatrik, primärvård och kommun.  

Planeringen kan för elektiva patienter starta redan innan vårdtillfället har påbörjats i samarbete med patient, hälsoprofessioner, elektiv samordnare och läkare.  

Som sjuksköterska på avdelningen arbetar du med omvårdnad, medicinsk behandling, ansvarsområden, handledning och förbättringsarbeten. 

Vi söker  

Dig som sätter patienten först, tycker om att samarbeta och delta i förändrings/förbättringsarbeten. En sjuksköterska som tycker det är viktigt och är intresserad av att det blir bra för patienterna både under och efter vårdtillfället.  

Kvalifikationer  

Krav: legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av slutenvård och eftervårdplanering. Meriterande med erfarenhet inom Neurologi, geriatrik och primärvård.  

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

1. CV 

2. Personligt brev 

Tema Neuros vision är att vara ett ledande center för neurosjukvård med framstående forskning, utbildning och innovation. Våra cirka 650 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser. Vi samarbetar med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utveckling och utformning. Vi vill vara en lärande organisation och har omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning av högsta kvalitet. Samarbete med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center för neurosjukvård ofta behandlar patienter från andra län och länder.    

Tema Neuro omfattar cirka 20 patientgrupper med sjukdomar i nervsystemet. Vi är ensamutförare av neurokirurgi, ryggmärgsskadevård, trombektomier vid stroke, samt behandling med strålkniv. Temat består av tre patientområden: neurovaskulära sjukdomar, neurokirurgi och sjukdomar i nervsystemet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Janette Stålhandske 
Omvårdnadschef
 08-585 822 43

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Exp, tel: 08-585 800 00

 

Dela detta jobb

Eftervårdskoordinator/Sjuksköterska till Tema Neuro

Karolinska Universitetssjukhuset