medrek.se

Eftervårdskoordinator/Sjuksköterska till Tema Neuro i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Eftervårdskoordinator/Sjuksköterska till Tema Neuro i Huddinge

Delar du vår fascination för hjärnan och lockas av att jobba i en verksamhet med bredd? Månar du om att patienterna ska få det lika bra efter som under vårdtillfället? Vi söker nu en sjuksköterska med särskilt ansvar för eftervårdskoordinering!
Patientområde Sjukdomar i nervsystemet inom Tema Neuro vårdar patienter inom flödena neuroinflammation, epilepsi, rörelserubbning, neuromuskulära sjukdomar, likvorcirkulationsstörning, huvudvärk och neurodiagnostik. På avdelning R84 i Huddinge bedriver vi både slutenvård med dygnet runt-verksamhet, veckovård och dagvård. Våra patienter kommer både akut och elektivt och har varierande omvårdnadsbehov. 
 
Om tjänsten 
I den här kombinationstjänsten arbetar du 50 % med koordinering av eftervård och 50 % kliniskt som sjuksköterska på avdelningen.  
 
I rollen som eftervårdkoordinator arbetar du med social planering och samordning inför patienternas hemgång. Detta innefattar kontakt och samarbete med olika rehabinstanser, geriatrik, primärvård och kommun. För elektiva patienter kan planeringen starta redan innan vårdtillfället och görs i samråd med patienten själv, hälsoprofessioner, elektiv samordnare och läkare.   
 
Som sjuksköterska arbetar du i team tillsammans med läkare, undersköterskor och hälsoprofessioner med att bedöma, prioritera omvårdnadsbehov och observera 
förändringar i patienternas tillstånd. Dina arbetsuppgifter innefattar att leda omvårdnadsarbetet, medicinsk behandling och utvecklingsarbete.  
 
Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att skapa bättre förutsättningar för en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa. Vi är öppna för att tillsammans hitta en schemalösning som passar både dig och oss! Avtalet ger dig som arbetar kombinerad tjänst dubbelt OB för dina nattpass. Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår, vilket ger dig 40 extra timmar i din tidbank, som du kan ta ut i ledighet eller pengar. 
 
Vi erbjuder 
- Ett variationsrikt arbete där du får kombinera kliniskt arbete med uppdraget som koordinator
- Möjlighet att möta patienter med en bredd av diagnoser och att lära dig massor inom neurologi!  
- Utvecklande sidouppdrag inom olika områden kopplade till våra patientflöden och våra kvalitets- och utvecklingsområden 
- Individuell introduktion anpassad utifrån din erfarenhet 
- Utbildning om 15 hp inom neurologisk vård i samarbete med Karolinska Institutet.  
 
Vi söker 
Vi vänder oss till dig som är ansvarskännande, drivande och som månar om ett bra samarbete med dina kollegor. Du behåller lugnet även i oförutsedda situationer och har förmåga att snabbt bilda dig en överblick över en situation och utifrån det prioritera vad som behöver göras. Självklart sätter du patienten först och är lyhörd för var och ens specifika behov. För att bli framgångsrik i den här rollen tror vi också att du har ett särskilt intresse för eftervårdsplanering och vill vara delaktig i att utveckla och förbättra arbetet på vår avdelning. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård  
- Tidigare erfarenhet från slutenvård och av eftervårdsplanering 
- Erfarenhet av neurologi, geriartrik och primärvård är meriterande. 
 
Sök redan idag! 
Vi vill att din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt en kopia på din sjuksköterskelegitimation. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och kalla till intervjuer löpande. 
 
Välkommen med din ansökan! 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Janette Stålhandske 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 822 43
Lina Nylén 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 0725-955718

Fackliga representanter
Vårdförbundet, tel: 08-585 800 00

Dela detta jobb

Eftervårdskoordinator/Sjuksköterska till Tema Neuro i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset