medrek.se

Ekonomiadministratör Kundreskontran

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Ekonomiadministratör Kundreskontran

Vi erbjuder  
Vi söker en Ekonomiadministratör till Kundreskontran på redovisningssektionen. Kundreskontran på Karolinska Universitetssjukhuset är organiserat utifrån olika typer av debitering inom vården. Denna tjänst är inom Patientavgifter. Gruppen ansvarar för debitering av vårdavgifter, utreda betalningsansvar, kravhantering, ge telefonservice till patienter angående fakturor samt utbilda och informera om patientavgifter och avgiftsregler. Gruppen hanterar även patientavgifter för Södertälje Sjukhus. 

Om tjänsten
Som Ekonomiadministratör inom gruppen för patientavgifter kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. En stor del av arbetet kommer kretsa kring fakturering av vårdavgifter till patienter men även mot andra landsting(Regioner). Arbetet innebär även kontakt och service till patienter främst via telefonsupport men även via mail. Andra arbetsuppgifter som kommer att ingå är kundfakturering, inkasso/kravhantering & utredningar

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Besvara patienttelefon
  • Utomlänsfakturering
  • Ansvara för att besvara inkommande mail till funktionsbrevlåda
  • Utredningar gällande patient och vårdfakturor
  • Att du är delaktig i månads-, delårs, årsbokslut
  • Krav och inkassohantering
  • Delta i ekonomi- och systemrelaterade projekt
  • Vara backup för andra inom Kundreskontran

 
Detta är en visstidsanställning med start så snart som möjligt till mitten av september 2020.
 
Du är en ansvarstagande, självgående och driven person som trivs i en miljö med höga krav och tidvis högt tempo. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team, har lätt för att se helheten, är kommunikativ och serviceinriktad. Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och lösningsorienterat. Du bör även vara stresstålig, duktig på att prioritera och ha lätt för att fatta beslut. Det är viktigt att du är positiv och flexibel då vi är en organisation i förändring.

Kvalifikationer 
Vi söker dig med eftergymnasial ekonomisk utbildning eller liknande. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inom kundreskontran av ovan nämnda arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har goda redovisnings och IT-kunskaper. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från arbete inom sjukvården och framförallt från vårddebitering och patientavgifter. Det är en fördel om du har arbetat i RES som är vårt system för vårdavgifter, vårt ekonomisystem Raindance samt ärendehanteringssystemet Navet. Du har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel och behärskar svenska i tal och skrift.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Ekonomiadministratör Kundreskontran

Karolinska Universitetssjukhuset