medrek.se

Ekonomiansvarig

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Ekonomiansvarig

Vi söker nu en noggrann och lösningsorienterad ekonomiansvarig till vårt kontor i Stockholm. I rollen sköter du ekonomin för ett moderbolag och två dotterbolag i en koncernstruktur. Du ska enligt gällande lagar genomföra löpande redovisning, årsredovisning, månads- samt årsbokslut med tillhörande analyser, rapporter och dokumentation. Du kommer att arbeta med ekonomiflödet i hela koncernen och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
- löpande bokföring;
- fakturering och hantering av kund- och leverantörsreskontra;
- redovisning, månads- och årsbokslut, med tillhörande analyser, rapporter och dokumentation;
- lönehantering;
- moms och skatteredovisning;
- utbetalningar;
- framtagning av underlag för ekonomiska beslut samt
- att kunna bistå och hjälpa konsultcheferna med frågor inom området.

Du kommer att rapportera och arbeta direkt under vd. Beroende på din erfarenhet och ambitionsnivå finns möjligheter att bistå i olika utsträckning med ekonomistyrning och budgetering i verksamheten. Det finns stora möjligheter till karriärutveckling för rätt person.

Vi söker en driven, självständig och positiv person med utbildning och arbetslivserfarenhet inom bokföring och redovisning som inledningsvis kan vikariera för vår ekonomiansvarige under ett år med övergång till en tillsvidareanställning efter genomfört vikariat. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet och planering men du bör också kunna hålla flera bollar i luften samtidigt och vara flexibel i ditt arbetssätt. Det är meriterande om du arbetat med budgetering, ekonomistyrning, bemanning eller vårdadministration.

Svensk Vårdsupport är ett privat bemannings- och rekryteringsföretag inom vården. Från våra stora ljusa lokaler på Södermalm hjälper vi vårdenheter över hela Sverige med deras bemanning och rekrytering. Vi erbjuder en betydande roll i ett kraftigt expanderande företag som belönar duktiga medarbetare. Det finns stora möjligheter till att avancera och bli en betydande person i företagets utveckling. Här är det bara du som sätter gränserna för hur mycket du kan utvecklas. Vi jobbar även löpande med kompetensutveckling och utbildning för att ha Sveriges bästa och gladaste medarbetare. Vi är ett glatt och aktivt gäng som trivs tillsammans och har mycket god sammanhållning. Vi värderar gemenskap högt på Svensk Vårdsupport då vi tror att trivsel och att ha kul på jobbet är viktiga ingredienser för att kunna utvecklas och prestera bra. Vi värnar om god hälsa, härlig arbetsmiljö och en aktiv livsstil och anordnar bland annat årligen tävlingar inom löpning, badminton och golf.

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig

Svensk vårdsupport