medrek.se

Embryolog/Biomedicinsk analytiker till Reproduktionsmedicinska laboratoriet

Ansök nu

Embryolog/Biomedicinsk analytiker till Reproduktionsmedicinska laboratoriet

Vi erbjuder
Vi är specialiserade på utredningar och avancerade behandlingar av ofrivillig barnlöshet samt infertilitet, hos både män och kvinnor. Vi erbjuder behandling med äggstocksstimulering, insemination med makes eller donatorspermier, provrörsbefruktning, kirurgisk uthämtning av spermier samt äggdonation. Dessutom utför vi fertilitetsbevarande åtgärder inför exempelvis cancerbehandling, i form av nedfrysning av spermier, obefruktade eller befruktade ägg.

På Reproduktionsmedicinska laboratoriet ges du goda möjligheter att involvera dig i utbildning, forskning och utveckling inom reproduktionsområdet.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna omfattar hantering av ägg och spermier, spermaanalyser, embryoodling, bedömning av embryoutveckling samt frysförvaring av ägg, spermier och embryon. I början av Vikariatet kommer huvuddelen av arbetet utgöras av spermaanalyser och frysförvaring av spermier. Som embryolog hos oss blir du del i ett kompetent team med läkare och barnmorskor som gemensamt driver vår verksamhet framåt. Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid.

Tjänsten avser två vikariat med start 2021-03-01 till 2022-06-01 med möjlighet till förlängning.

Vi söker
Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad samt har hög ansvarskänsla. Du bör även ha god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är också noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete och har lätt för att arbeta i team med skilda personalkategorier. Du är också en person som är engagerad och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi bedriver löpande rekrytering.

Kvalifikationer 
Krav: Naturvetenskaplig Högskoleutbildning/Biomedicinsk analytiker utbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska språket.
 
Meriterande: Erfarenhet från laborativt arbete med sterilteknik, cellodling och mikroskopering. Erfarenhet från kvalitetsarbete och tidigare arbete vid fertilitetsklinik.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ungefär 650 medarbetare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Embryolog/Biomedicinsk analytiker till Reproduktionsmedicinska laboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset