medrek.se

Embryolog/Biomedicinsk analytiker till Reproduktionsmedicinska laboratoriet, Huddinge

Ansök nu

Embryolog/Biomedicinsk analytiker till Reproduktionsmedicinska laboratoriet, Huddinge

Vi erbjuder
Vi är specialiserade på utredningar och avancerade behandlingar av ofrivillig barnlöshet samt infertilitet, hos både män och kvinnor. Vi erbjuder behandling med äggstocksstimulering, insemination med makes eller donatorspermier, provrörsbefruktning, kirurgisk uthämtning av spermier samt äggdonation. Dessutom utför vi fertilitetsbevarande åtgärder inför exempelvis cancerbehandling, i form av nedfrysning av spermier, obefruktade eller befruktade ägg.
På Reproduktionsmedicinska laboratoriet ges du goda möjligheter att involvera dig i utbildning, forskning och utveckling inom reproduktionsområdet. Som embryolog hos oss blir du en del i ett kompetent team med läkare och barnmorskor som gemensamt driver vår verksamhet framåt.
 
Om tjänsten
Arbetsuppgifterna kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon. Vid kliniken utförs även kontinuerligt forksnings och utvecklingsarbete.
Som embryolog/BMA hos oss blir du del i ett kompetent team som driver  verksamheten framåt.
Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid med visst helgarbete. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 
Provtjänstgöring kan tillämpas.
 
Vi söker
Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad samt har hög ansvarskänsla. Du bör även ha god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är också noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete och har lätt för att arbeta i team med skilda personalkategorier. Du är också en person som är engagerad och  bidrar till ett positivt arbetsklimat.
I anställningsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Kvalifikationer 
 
Vi söker dig som har en Naturvetenskaplig Högskoleutbildning/Biomdicinsk analytiker utbildning
Krav: Goda kunskaper i svenska språket.
 
Meriterande:  Erfarenhet från laborativt arbete med sterilteknik, cellodling  och mickroskopering är meriterande.
Erfarenhet från kvalitetsarbete och tidigare arbete vid fertilitetsklinik är meriterande.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Embryolog/Biomedicinsk analytiker till Reproduktionsmedicinska laboratoriet, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset