medrek.se

Embryolog tjänst till Reproduktionsmedicin Huddinge

Ansök nu

Embryolog tjänst till Reproduktionsmedicin Huddinge

Är du utbildad Biomedicinsk analytiker eller motsvarande och har erfarenhet från arbete inom embryologi? Intresserar du dig av forskning och utbildning inom aktuellt område? Då kan det här vara tjänsten för dig. 

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

 • Ges goda möjligheter att involvera dig i utbildning, forskning och utveckling inom reproduktionsområdet då vi har flertalet pågående utvecklings- och forskningsprojekt.

 • Få möjlighet att arbeta på ett Universitetssjukhus som erbjuder högspecialiserad vård och forskning. 

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Vi är specialiserade på utredningar och avancerade behandlingar av ofrivillig barnlöshet samt infertilitet, hos både män och kvinnor. Vi erbjuder behandling med äggstocksstimulering, insemination med makes eller donatorspermier, IVF, kirurgisk uthämtning av spermier (TESE/MD-TESE) samt äggdonation. Dessutom utför vi fertilitetsbevarande åtgärder inför exempelvis cancerbehandling, i form av nedfrysning av spermier, obefruktade eller befruktade ägg/blastocyster samt ovarievävnad. Vi är även ett nationellt PGT (Preimplantatorisk genetisk testing) center och tar emot patienter från hela Sverige men även Norge och Island och utför PGT behandlingar. 

Arbetsuppgifterna omfattar hantering av ägg och spermier, spermaanalyser, embryoodling, bedömning av embryoutveckling samt fryshantering av ägg, spermier och embryon. Sökande med forskningsbakgrund har möjligheter att bli delaktig och ansvarig för att driva de forskningsprojekt som är knutna till laboratoriet.

Som embryolog på Karolinska oss blir du del i ett kompetent team med läkare och barnmorskor som gemensamt driver vår verksamhet framåt. Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men viss helgtjänstgöring kan ingå i tjänsten. Vi har huvuddelen av verksamheten i Huddinge men även ett mindre spermalaboratorium i Solna. Tjänsten är tillsvidareanställning med start tidigast 2023-01-01.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Är engagerad och serviceinriktad samt har hög ansvarskänsla.

 • Har en god samarbets- och kommunikationsförmåga då många arbetsmoment kräver nära samarbete mellan de olika arbetsgrupperna på enheten men även externt.

 • Är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete och har lätt för att arbeta i team med skilda personalkategorier.

 • Är en person som är engagerad och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Som embryolog har man kontinuerlig patientkontakt i flertalet av arbetsmomenten så ett gott patientbemötande är alltid i fokus. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta i grupp. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Vi söker dig som har en Naturvetenskaplig Högskoleutbildning/Biomedicinsk analytikerutbildning eller motsvarande som bakgrund.

 • Goda kunskaper i svenska språket, då flera moment som embryolog inte kan utföras utan svenska språkkunskaper samt innefattar tjänsten kommunikation med patienter.

 • Erfarenhet inom embryologi är samt en längre tids erfarenhet med att arbeta på IVF laboratorium. 

Meriterande:

 • Erfarenhet av embryobiopsi.

 • Forskningsbakgrund eller erfarenhet i forskningsmiljö är stark meriterande. 

Om rekryteringsprocessen

Vi bedriver löpande rekrytering på tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Embryolog tjänst till Reproduktionsmedicin Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset