medrek.se

"En barnmorska-en födande"

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

"En barnmorska-en födande"

Barnmorska se hit!

Nu tar vi tryggheten för kvinnorna och arbetsmiljön för dig som barnmorska på allvar och jobbar utifrån konceptet "En födande-En barnmorska”.  

Vår vision är en trygg och säker personcentrerad vård med kontinuitet och delaktighet för den gravida/födande och nyblivna familjen. Du kommer att jobba med hela vårdkedjan antenatalvård, födande och eftervård. Vi arbetar mot målet att som barnmorska hos oss ansvara för en födande i taget.

Vi erbjuder
Patientområde Graviditet och Förlossning på Karolinska Sjukhuset är en av verksamheterna som ingår i Tema Barn och Kvinnosjukvård och omfattar all graviditets- förlossnings- samt fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna. Vårt patientområde i Solna består av förlossning, antenatal, eftervård och samvård. Vi tar emot ca 3200 födande varje år och har hand om såväl normala som högspecialiserade födslar.

Vi har nyligen flyttat till Nya Karolinska Sjukhuset där vi har fått nya fina lokaler. Vårdrummen är universalrum och anpassade för antenatal-, förlossnings- och eftervård.  

Vi erbjuder dig som barnmorska ett stimulerande jobb i bra arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi arbetar med kontinuerligt lärande och systematiskt förbättringsarbete samt jobbar aktivt med kompetensutveckling och med kompetensstegen.  

Din kunskap och ditt engagemang är det viktigaste för oss. Vi behöver dig så kom och jobba med ett härligt gäng på Karolinska Solna.  

Om tjänsten 

Tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta med helheten antenatal-, förlossnings- och eftervård. Vi söker dig som vill arbeta dag, natt eller blandat dag/natt.  

Vi söker 

Vi söker dig som är relationsskapande, flexibel, engagerad och en mycket god teamarbetare. Du har några års erfarenhet som barnmorska.  

Du är också handlingskraftig och har lätt för att se vad som behöver prioriteras och utföras, samt tar ansvar för att detta genomförs. Vidare har du god samarbetsförmåga gentemot såväl kollegor som patienter och deras anhöriga. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad barnmorska. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande men inget krav. 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

3. Utbildningsbevis om legitimation som barnmorska   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Följ oss på sociala medier!

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Dela detta jobb

"En barnmorska-en födande"

Karolinska Universitetssjukhuset