medrek.se

En mottagningsssköterska sökes till perkutan klaffmottagning

Regioner
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

En mottagningsssköterska sökes till perkutan klaffmottagning

Vi erbjuder
Vi söker en mottagningssjuksköterska till Patientflöde Hjärtklaffsjukdom. Du erbjuds att ingå i ett stabilt team tillsammans med hjärtläkare och sjuksköterskor som arbetar på angiolab för att skapa bästa möjliga förutsättning i vården kring patienten. Du får en unik chans att utveckla din kompetens och möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet. Vi bedriver högspecialiserad vård av perkutanklaff patienter inom SLL och även patienter som kommer utomläns ifrån.

Om tjänsten
På Mottagningen utreds och behandlas patienter som är i behov av högspecialiserad vård där en av de stora diagnosgrupperna är hjärtklaffpatienter. Vi arbetar inom ett tvärprofessionellt team och har bla självständiga sjuksköterskemottagningar och telefonrådgivning. Arbetsuppgifterna består främst av inskrivningsmottagning för perkutanklaff patienter, telefonrådgivning/bokning/koordinering samt deltagande i kvalitetsarbete.

Tjänsten är en fast anställning.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad Sjuksköterska, gärna med erfarenhet från mottagningsarbete.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så ansök redan idag!

Välkommen att bli en del av vårt team och var med och påverka och vidareutveckla hjärtsjukvården!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. En omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson pågår i vår verksamhet.

Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård. Temat tar emot mer än 100 000 patientbesök per år, och varje år genomförs ca 12 500 operationer varav 4 500 är akuta. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge.

Samarbetet med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center ofta behandlar patienter från andra län och länder. Vi samarbetar dessutom med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utvecklig och utformning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Dela detta jobb

En mottagningsssköterska sökes till perkutan klaffmottagning

Karolinska Universitetssjukhuset