medrek.se

En sjuksköterska sökes till klaff- och kranskärlsintervention!

Ansök nu

En sjuksköterska sökes till klaff- och kranskärlsintervention!

Karolinska Universitetssjukhuset är nationellt ledande inom verksamheten för perkutan klaffintervention (TAVI), medfödda hjärtfel och har en av Sveriges största PCI-verksamheter. Verksamheten är under ständig utveckling.

Klaff- och ktanskärlsintervention i Solna utökar verksamheten och söker nu en sjuksköterska på heltid för en tillsvidareanställning!


Vi erbjuder
Ett spännande och utvecklande arbete, med attraktiva arbetstider. Schemat är fast med tre veckor dagtid vardagar, den fjärde veckan innebär PCI-jour helg och natt (sjukhusbunden beredskap). Du kommer att få en ordentlig inskolning av trevliga och kompetenta kollegor. Vi kommer också att erbjuda dig kontinuerlig kompetensutveckling. Friskvårdsbidrag, personal-gym och personalparkering är andra förmåner som Karolinska sjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Det mesta av verksamheten är planerad där vi utför olika klaff- och kranskärlsinterventioner men arbetet innebär också beredskap för PCI till patienter med akut kranskärlssjukdom. Sjuksköterskan förbereder patienten före klaff- eller kranskärlsinterventionen och assisterar läkaren under ingreppet som oftast sker utan narkos. 

Patienter som ska genomgå klaffoperation skrivs in vid ett mottagningsbesök veckan före operation. Då vi har ett nära samarbete med PCI-verksamheten vid Huddinge sjukhus kan rotation förekomma. 

Vi söker
Vi söker dig som:

  • tycker om att jobba i team

  • är flexibel

  • har god kommunikativ förmåga

  • hanterar stress på ett konstruktivt sett och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar

  • är positiv till utveckling och har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden.     

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.    

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från akut-sjukvård, PCI- eller annan interventionsverksamhet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så ansök redan idag!

Välkommen att bli en del av vårt team och var med och påverka och vidareutveckla hjärtsjukvården!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. En omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson pågår i vår verksamhet.

Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård. Temat tar emot mer än 100 000 patientbesök per år, och varje år genomförs ca 12 500 operationer varav 4 500 är akuta. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge.

Samarbetet med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center ofta behandlar patienter från andra län och länder. Vi samarbetar dessutom med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utvecklig och utformning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Dela detta jobb

En sjuksköterska sökes till klaff- och kranskärlsintervention!

Karolinska Universitetssjukhuset