medrek.se

logo

Engagerad arbetsterapeut till Björkbacken i Dalby

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Engagerad arbetsterapeut till Björkbacken i Dalby

Björkbacken är ett vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning belägen i natursköna Dalby. Boendet erbjuder 42 omvårdnadsplatser fördelat på tre enheter och drivs i uppdrag av Lunds kommun. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva Livet inspiratör samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.

Vi arbetar aktivt med vårt Leva Livet team som erbjuder våra boende ett rikt utbud av livskvalitetshöjande aktiviteter och social samvaro.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Ansvar-Engagemang- Omtanke.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsterapeutiska bedömningar och insatser. Ergonomi- och förflyttningsutbildning för övrig personal. Som arbetsterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med och påverkar och utvecklar vår verksamhet. Du har ett nära samarbete med fysioterapeut, sjuksköterska, verksamhetschef, gruppledare och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Vikariat minst 1 år då vår nuvarande arbetsterapeut ska vara föräldraledig.

Arbetstid förlagd dagtid måndag-fredag. 

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Snarast enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2024-02-09

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Emelie Borgström emelieb@forenadecare.com eller 0704-20 14 70

Dela detta jobb

logo
Engagerad arbetsterapeut till Björkbacken i Dalby

Forenede Care