medrek.se

logo

Engagerad sjuksköterska till vackra Tullkvarnsvägen

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Engagerad sjuksköterska till vackra Tullkvarnsvägen

Forenede Care ingår i Forenede Koncernen som är ett danskt familjeföretag med verksamhet inom facility service och omsorg. Forenede grundades av Peer C. Krogh och har efter 60 år utvecklats till ett av Nordens största tjänsteföretag med ca 11 500 medarbetare.

Sjuksköterska sökes till Tullkvarnsvägen Krokom
Tullkvarnsvägen är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på tre avdelningar. Här bor 50 äldre och funktionshindrade vårdtagare samt att vi har 10 korttidsplatser. Tullkvarnsvägen är beläget i vackra Krokom. 

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk, socialpsykiatrisk eller geriatrisk vård och med ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för medicinska bedömningar och behandlingar. Du har en arbetsledande funktion där du leder och fördelar arbetet utifrån tillgängliga resurser. Du arbetar i team tillsammans med samordnande undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut samt omvårdnadspersonal. En läkare finns också knuten till verksamheten. I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Du kommer att vara delaktig i ledningsgruppen. 

Arbetstid/Varaktighet
100 %. Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas. Dagtid mån-fre enligt fast schema. Helgtjänstgöring var 4:e helg ingår. Enstaka röda dagar som infaller mitt i veckan ingår i uppdraget.

Lön
Månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Lena Klaar, Verksamhetschef
E-post: lenak@forenedecare.se
mobil: 079-099 82 00

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Engagerad sjuksköterska till vackra Tullkvarnsvägen

Forenede Care