medrek.se

Engagerad undersköterska till kvinnosjukvården

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-04-07

Ansök nu

Engagerad undersköterska till kvinnosjukvården

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en engagerad och driven undersköterska till vår klinik!
Hos oss har du möjlighet att bli en multi-kompetent undersköterska som aktivt deltar i det tvärprofessionella teamet inom förlossnings-, gynekologisk- och BB-vård. Vi välkomnar särskilt dig som värdesätter lärande och vill vara entusiastisk i ditt arbete, ta del av nya kunskaper och utveckla dina färdigheter.
Vi önskar en kollega som är redo att möta patienter med olika behov, från de som är i livets slutskede till de som gläds åt sin nyfödda familjemedlem. Du är empatisk och uppmärksam på patienternas individuella behov, kapabel att arbeta personcentrerat och bidra med innovativa förbättringsförslag. Du bör kunna hantera akuta situationer och vara lugn under stress.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med aktivt engagemang i forskningsprojekt där du uppmuntras delta i och driva verksamhetsutveckling. Vi söker individer som inte tvekar att testa nya idéer, komma med förslag och bidra till vår kontinuerliga förbättring!
Om du delar vår passion för kvinnosjukvård och vill vara en del av en energisk och teamorienterade arbetsplats, då är du välkommen att utforska och växa med oss!

Kvinnosjukvården består av Område Kvinna vid Östersunds sjukhus. Där bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB och gynekologi. På gynekologisk vårdavdelning finns 7 vårdplatser för inneliggande patienter, 4 polikliniska platser och på BB-avdelning finns 14 vårdplatser. Vi har även mottagningar inom specialistmödravård, BB, abort, gynekologi och kvinnohälsa.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid vårdavdelning, dvs allmän omvårdnad samt specifik omvårdnad såsom venös och kapillär provtagning, katetersättning, såromläggning osv.
Vi har rotationstjänstgöring vilket innebär att du tjänstgör på hela område kvinna. Arbetstiden är förlagd dag/kväll, nattjänstgöring kan ingå.

Kvalifikationer

Undersköterska. Erfarenhet av arbete inom sjukhusvård men intresse samt förståelse för kvinnosjukvård och akut verksamhet
Vi välkomnar dig som har ett gott bemötande, initiativförmåga, är ansvarstagande samt tycker om att arbeta tillsammans. Du är trygg, strukturerad och professionell i din yrkesutövning. Du visar omsorg om patienter och deras anhöriga samt är en god arbetskamrat i teamet.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Du som vill arbeta med utveckling av kvinnosjukvården och önskar bidra med ditt perspektiv och engagemang - sök redan idag! Vi tillsätter löpande.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Carina Sjöqvist
Enhetschef
Telefon: 063-153422
Email: carina.sjoqvist@regionjh.se
Namn: Ems Vildebrandt
Enhetschef
Telefon:
Email: ems.vildebrandt@regionjh.se
Namn: Lena Bäck
Enhetschef
Telefon: +4663-153887
Email: lena.back@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Mirjam Lundman
Kommunal
Telefon: 063-153000 (sökn via vx)
Email: mirjam.lundman@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/87/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-07

Dela detta jobb

Engagerad undersköterska till kvinnosjukvården

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård