medrek.se

Engagerade fysioterapeuter med intresse för äldreomsorg sökes

Regioner
Utgår

2018-10-31

Ansök nu

Engagerade fysioterapeuter med intresse för äldreomsorg sökes

Vi söker
För Attendos räkning söker vi dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och som brinner för att arbeta med äldre.

Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till boende, närstående och personal. Du har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier. Att handleda och ge instruktioner till medarbetare på äldreboende är en naturlig del i ditt arbete. Krav är att du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har god datavana (dokumentationskrav).

Arbetsuppgifter
På Attendo arbetar man teambaserat och i den här tjänsten ingår du i ett rehabteam där du arbetar tillsammans i par med arbetsterapeut på två eller flera enheter. På varje boende har man ett tätt samarbete med teamet där bland annat sjuksköterska, arbetsterapeut och undersköterskor ingår för att tillsammans bidra till att varje individs behov tillgodoses. I arbetsuppgifterna ingår bland annat;
- aktivitets- och funktionsbedömning
- att utforma samt genomföra träningsprogram för boende såväl som för omvårdnadspersonal
- hjälpmedelsförskrivning
- fallprevention och att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningsteknik
- uppföljning och utvärdering av insatta åtgärder
- kontrollansvar för de hjälpmedel som enheterna har
- deltagande i kvalitetsarbete på enheterna
- samtal med anhöriga
- stötta personalen och hjälpa dem att planera för aktiviteter med boende.

Anställning
Tillsvidareanställning med start omgående. Heltid alternativt deltid. Dagtid måndag- fredag. Individuella lönevillkor samt en extra kompensation utgår då man arbetar på två eller flera enheter.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Engagerade fysioterapeuter med intresse för äldreomsorg sökes

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering