medrek.se

logga

Enhetschef Högspecialiserad Smärtrehabilitering Danderyds sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-12

Ansök nu

Enhetschef Högspecialiserad Smärtrehabilitering Danderyds sjukhus

Smärtrehabiliteringen söker en enhetschef till vår universitetsklinik som ligger i framkant i arbetet med rehabilitering av patienter med långvarig smärta. Högspecialiserad smärtrehabilitering är en regionsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvarig komplex smärta. Verksamheten finns på Danderyds sjukhus och Huddinge sjukhusområde.

Vårt anställningserbjudande


Vi erbjuder dig ett spännande, roligt och utvecklande arbete som enhetschef för smärtrehabiliteringen. Du kommer där att leda och coacha medarbetarna i deras dagliga arbete. Du har personalansvar för totalt cirka 20 medarbetare i olika professioner som arbetar i interprofessionella team. Teamarbetet är kärnan i vår verksamhet där varje profession bidrar med sin specifika yrkeskompetens. Teamets mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienterna att förstå smärtan och dess konsekvenser och att hantera problem och uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

I rollen som chef arbetar du nära sektionens andra enhetschef, medicinskt ansvarig överläkare, läkarchef och sektionschef för att finna gemensamma bra lösningar. I din roll ingår produktions- och budgetansvar. Du rapporterar till sektionschef och deltar i sektionens ledningsgrupp. En viktig del i ditt arbete som ledare kommer att vara att driva utvecklingen framåt inom området och ständigt arbeta för att vi ligger i framkant vad gäller den evidensbaserade vården.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är chef inom hälso- och sjukvården inom någon av grundprofessionerna sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, psykolog eller sjuksköterska. Vi vill att du har erfarenhet från ledningsarbete och har arbetat minst cirka 5 år i din grundprofession.

Meriterande är om du har erfarenhet av att leda interprofessionella team, erfarenhet av smärtrehabilitering eller rehabiliteringsmedicinsk verksamhet och forskningsbakgrund.

Personliga egenskaper

Du är trygg och stabil och har god vana av att arbeta självständigt i din ledare och chefsroll. För att du skall lyckas och trivas i chefsrollen hos oss tycker du att det är roligt att vara chef, du har förmågan att hantera olika situationer och förändringar med bibehållet fokus. Du är initiativrik och leder för att uppnå mål och visioner. Du har en stark drivkraft i att ständigt vilja utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med dina medarbetare och chefskollegor. Du har en förmåga att inspirera, entusiasmera och motivera medarbetarna mot gemensamma mål men är också lyhörd och har förmåga att skapa dialog. Du har en väl utvecklad förmåga för samarbete inom och mellan team, professioner och verksamheter.

Övrigt

Danderyds sjukhus AB tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i den egna professionen. Arbetstid 40 h/vecka. Arbetsplats Danderyds sjukhus och Novum, Flemmingsberg.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Danderyds Sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.Om verksamheten 

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). 
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Enhetschef Högspecialiserad Smärtrehabilitering Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB