medrek.se

logga

Enhetschef hsl till Bergsunds vård- och omsorgsboende på Södermalm

Regioner
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Enhetschef hsl till Bergsunds vård- och omsorgsboende på Södermalm

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Enhetschef med inriktning HSL till vår verksamhet Bergsund i Stockholm. Bergsund är ett vård- och omsorgsboende med inriktning musik, kultur och rörelse, centralt beläget på Södermalm. Bergsunds vård- och omsorgsboende drivs på uppdrag av Stockholms stad. Verksamheten har 123 lägenheter fördelade på två hus och 8 våningsplan där varje våningsplan har mellan 15-16 lägenheter. Vård- och omsorgsboendet ligger centralt på Södermalm i närheten av Hornstull med goda kommunikationer, butiker och friluftsområden. Ett stenkast från verksamheten ligger Bergsunds strand och Tantolunden som erbjuder fina promenadvägar vid vattnet. Bergsund har även en trevlig innegård som ger möjlighet till aktiviteter och utevistelser.

På Bergsund ansvarar verksamhetschef tillsammans med bitr verksamhetschef och enhetschefer för verksamheten. Det finns sjuksköterskor, undersköterskor dygnet runt samt fysioterapeuter och arbetsterapeuter dagtid, måndag till fredag.

Arbetsbeskrivning:

Som enhetschef på Bergsund handlar arbetet om att strukturera och vara delaktig i arbetet på enheten. I rollen som enhetschef kommer du ha budget-, verksamhets och personalansvar utifrån din befattningsbeskrivning. Du kommer även ha ansvar för HSL-verksamheten där 9 sjuksköterskor arbetar dag/kväll/helg, 3 sjuksköterskor på natten, en dietist och en del av undersköterskor/vårdbiträden på en av avdelningarna på boendet. I dina arbetsuppgifter ingår även, att med stöd av verksamhetschef, löpande följa upp ekonomin, genom månadsvisa uppföljningar, du håller i medarbetarsamtal, kompetensplanering och lönesättning för medarbetare. Du har även arbetsmiljöansvar och samverkar med fackliga företrädare. Du kommer att tillsammans med verksamhetschef och övriga enhetschefer på Bergsund att ingå i ledningsgruppen.

Egenskaper:

Du är en trygg och tydlig ledare med en positiv inställning och god kommunikativ förmåga. Du skapar engagemang och delaktighet och får med dina medarbetare i utvecklingsarbetet. Du har viljan att nå resultat och har ett långsiktigt strategiskt tänkande. Du måste kunna organisera och strukturera ditt arbete och hantera den administration som krävs.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att vara enhetschef med personal-, budget och verksamhetsansvar till tjänsten som enhetschef HSL.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober. Har du frågor angående anställning på Bergsund kontakta: Verksamhetschef, Ymer Ilirzon, mobilnr: 0727-487901.

Dela detta jobb

logga
Enhetschef hsl till Bergsunds vård- och omsorgsboende på Södermalm

A&O Ansvar och Omsorg