medrek.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu en Enhetschef till vår verksamhet inom Äldreomsorg, tillhörande Socialförvaltningen. Vi erbjuder dig ett varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för våra brukare. Vi har kompetenta medarbetare och för oss är det viktigt med delaktighet, trygghet och bemötande. Som Enhetschef har du en betydande roll i att leda och utveckla verksamheten framåt, tillsammans med dina medarbetare.

Vimmerby kommun erbjuder dig:


• Ett stimulerande och varierat arbete med god stämning och gemenskap
• Introduktion med egen mentor och en anställning där du har möjlighet att utvecklas
• Flexibel arbetstid
• Möjlighet att byta semesterdagstillägg mot extra semesterdagar
• Friskvårdsbidrag: 1000 kr per år

Arbetsuppgifter 

Som Enhetschef har du ett helhetsansvar för din verksamhet gällande personal, ekonomi, kvalitet och utveckling. Du rapporterar till Verksamhetschef inom Äldreomsorgen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer. 

Som ny chef i Vimmerby kommun kommer du att delta i vårt Ledarutvecklingsprogram, som bygger på sex olika steg, från teamet och dess utveckling till dig som person och dina styrkor och hur andra ser på dig och ditt ledarskap. Du kommer att få verktyg och stöttning i ditt ledarskap. Som ny chef erbjuds du även en mentor under en tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:


• adekvat högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig, eller av arbetsgivaren annan bedömd lämplig utbildning
• erfarenhet av ledarskap är meriterande
• B-körkort

Som person tror vi att du är flexibel, strukturerad och drivande, med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har förmågan att skapa ett gott samarbete och arbetsklimat genom att vara en förebild och leda med personlig omtanke. Du är trygg i dig själv och kan ge dina medarbetare det stöd de behöver i arbetet, samtidigt som du har mod att konfrontera och leda vid konflikter.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2018-10-24
Intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Enhetschef inom äldreomsorgen

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb