medrek.se

logga

Enhetschef Läkare Röntgenmottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Enhetschef Läkare Röntgenmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På röntgenmottagningen i Sundsvall arbetar idag cirka 90 medarbetare i yrkeskategorierna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare. Antal läkartjänster uppgår till 24 stycken. Enheten genomför cirka 95 000 undersökningar per år. Enheten har konventionell röntgen, datortomografi, MR, genomlysning, intervention, nuklearmedicin och ultraljud.

Arbetsuppgifter

Söker du en intressant arbetsplats där du kan göra skillnad? Vill du vara med och påverka våra framtida satsningar inom hälso- och sjukvården? Då är detta uppdrag rätt för dig. Vi erbjuder:
- en komplex miljö och ett viktigt uppdrag
- en hög utvecklingstakt
- en stödjande verksamhetskultur med en stor öppenhet för nya tankar
- möjligheter för dig att utvecklas som ledare

Tjänsten är 100% eller enligt överenskommelse.

I din roll som enhetschef för läkargruppen på Röntgenmottagningen i Sundsvall leder, utvecklar och följer du verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du har det samlade ledningsansvaret för läkarenhetens verksamhet, personal och ekonomi. Du är direkt underställ verksamhetschefen samt ingår i ledningsgruppen för Länsverksamhet Röntgen. Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

För att skapa goda förutsättningar för ledarskapet finns ett administrativt stöd. Vidare finns chefskollegor, verksamhetsutvecklare samt stödfunktioner inom ekonomi och HR till ditt stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga och intresse att leda och utveckla både verksamhet och medarbetare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt med rätt kvalitet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer och arbetar för att främja ett positivt arbetsklimat. Du har god förmåga att engagera och motivera dina medarbetare att nå gemensamma mål och leverera resultat i samverkan.

Du har högskolekompetens eller annan utbildning och /eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning samt erfarenhet från hälso- och sjukvårdsarbete. Vi ser gärna att du har Läkarlegitimation. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och det är meriterande om du har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som söker är trygg, stabil och har självinsikt. Du har ett gott omdöme och du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Som person är du lojal och uttrycker en positiv attityd i ditt arbete, verksamheten och/ eller organisationen. Handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-06

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Fehrman

Länsverksamhetschef

Telefon: 072-4529582

Mobiltelefon: 072-4529582

E-post: eva.fehrman@rvn.se

Elisabeth Haraldsson

SACO

Telefon: 070-2402832

E-post: elisabeth.haraldsson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Enhetschef Läkare Röntgenmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland