medrek.se

logo

Enhetschef MAR till Enebacken

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-07

Ansök nu

Enhetschef MAR till Enebacken

Är du arbetsterapeut/fysioterapeut och söker en ny karriärmöjlighet? Som enhetschef MAR för legitimerad rehab personal får du en ledarroll och är med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Vi söker nu efter en enhetschef inom medicinskt ansvarig rehabilitering (MAR) till vårt hemtrevliga äldreboende Enebacken. Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom.  

Arbetsuppgifter

Som enhetschef MAR arbetar du tillsammans med verksamhetschefen med den dagliga driften och för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god omsorg med kvalitet. 

I din roll får du möjlighet att arbeta strategiskt i ett skiftande tempo. Du har kontakt med nyckelintressenter som kunder och anhöriga och du arbetar självständigt och rapporterar till verksamhetschefen. Som enhetschef har du personalansvar för rehabteamet där du handleder och motiverar utveckling. 

Vidare har du ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Forenede Care.

Vem är du

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll och som person är du självständig, har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och verksamhetsutvecklande. Vidare har du ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. För att lyckas i rollen krävs det att du är ansvarstagande, prestigelös, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, engagemang och lyhördhet.
 

Du som enhetschef MAR ska ha följande kvalifikationer och erfarenheter

  • Legitimerad arbetsterapeut/fysioterapeut
  • Flerårig erfarenhet som arbetsterapeut/fysioterapeut inom äldreomsorg
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har B-körkort.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.
  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.
Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård. 

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tillsvidareanställning.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Arbetstiden fördelas till 50% administration och 50% som arbetsterapeut/fysioterapeut

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Tillträde

Enligt ök.

Sista ansökningsdag

2024-01-19

Kontaktperson

Mari Melin, Verksamhetschef Enebacken

Intervjuerna sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan redan idag!

Du är efterlängtad - välkommen till oss! 

Dela detta jobb

logo
Enhetschef MAR till Enebacken

Forenede Care