medrek.se

logga

Enhetschef med delat ledarskap till Kardiologavdelning 1 i Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Enhetschef med delat ledarskap till Kardiologavdelning 1 i Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Kardiologavdelning 1 i Örnsköldsvik tillhör Närsjukvårdsområde Norr. Avdelning har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet. Patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av våra viktigare. Vi har ett nära samarbete med Hjärtmottagningen och Klinisk fysiologi.

Vi söker en enhetschef som i delat ledarskap vill leda och utveckla verksamheten. Avdelningen har 22 fastställda vårdplatser (inkl 1 HIA vpl).

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som enhetschef, tillsammans med din chefskollega, utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med klinikens övergripande mål. Ni har det samlade ledningsansvaret för enhetens bemanning, fortbildning, schemaläggning, rekrytering och ekonomi. I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom regionen. Du är direkt underställd verksamhetschefen. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp med verksamhetschef och övriga enhetschefer. För att skapa goda förutsättningar för ledarskapet har du chefskollegor, verksamhetsutvecklare samt stödfunktioner inom ekonomi och HR till ditt stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning som kan anses likvärdig för tjänsten. Har du tidigare chefs/ledarskapserfarenhet är det meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vården och dess organisation.

Vi söker dig som är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har god samarbetsförmåga och genom ditt ledarskap skapar du engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du har en förmåga att se vad som behöver förbättras och drivs av att få utveckla verksamheten mot framtidens behov. Vi ser även att du är målinriktad och har förmåga att följa upp verksamheten.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-14

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Leif Ehlin

Verksamhetschef

Telefon: +4666089458

E-post: leif.ehlin@rvn.se

 

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 67 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

 

Victoria Asplund

Vårdförbundet

Telefon: 073-2710282

E-post: victoria.asplund@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Enhetschef med delat ledarskap till Kardiologavdelning 1 i Örnsköldsvik

Region Västernorrland