medrek.se

logga

Enhetschef Medicinmottagning Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Enhetschef Medicinmottagning Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Närsjukvårdsområde norr innefattar primär vård och medicin, geriatrik och akuten. Här ingår de medicinska vårdavdelningarna, medicin, geriatrik och hjärtmottagningen, paramedicin, dialysen och fyslab.

Vi söker nu en enhetschef till Medicinmottagningen i Örnsköldsvik där vi bedriver mottagningsverksamhet inom reumatologi, gastroenterologi, endokrinologi och neurologi. Även Diagnostiskt centrum ingår, en verksamhet som har patienter från hela länet.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef hos oss kommer du att ingå i närsjukvårdsområde norr Med/GNR akut ledningsgrupp och delar där ansvaret för det gemensamma utvecklingsarbetet.

I ditt arbete som enhetschef har du ansvar för verksamheten, ekonomi och personalfrågor. Du utvecklar verksamheten i enlighet med övergripande mål. Till din hjälp finns övriga chefskollegor och vårdutvecklare i verksamheten, samt stödfunktioner som ekonom och HR-konsult. Som ledare stödjer du medarbetarna och deras utveckling genom dialog och återkoppling samt främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.

I arbetsuppgifterna ingår att vara avvikelsesamordnare inom närsjukvårdsområde Norr. Där har du nära kontakt med verksamhetschef och enhetschefskollegor inom vår länsverksamhet. Vissa förändringar kan komma att ske när verksamhetsområdet Medicin/akutmottagning inom Närsjukvårdsområde Norr planerar att se över sin organisation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen inom hälso- och sjukvård, annan högskoleutbildning eller erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig. Erfarenhet inom specialiserad sjukvård och avvikelsehantering är meriterande.

Vi söker en tydlig ledare med personlig mognad och förmågan att skapa delaktighet samt ett gott samarbete. Genom tydlig kommunikation och ett nyfiket och lyhört ledarskap skapar du förutsättningar för engagemang, god arbetsmiljö och glada medarbetare! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat på 1år.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-21

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Leif Ehlin

Verksamhetschef

Telefon: +4666089458

E-post: leif.ehlin@rvn.se

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 67 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Victoria Asplund

Vårdförbundet

Telefon: 073-2710282

E-post: victoria.asplund@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Enhetschef Medicinmottagning Örnsköldsvik

Region Västernorrland