medrek.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Vi som jobbar inom personlig assistans finns till för individer som har omfattande funktionsnedsättningar, så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi är ca 80 medarbetare, som 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året finns till för våra kunder. Arbete leds från ett gemensamt kontor i Östhammar och tillsammans utvecklar vi verksamheten dagligen för att kunna erbjuda omsorg av god kvalitet. Vill du vara med på vår resa?

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef får du utöva ett operativt och verksamhetsnära ledarskap genom att var synlig och tillgänglig för både medarbetare och brukare. Vi vill se dig inspirera och leda så att vi når våra verksamhetsmål; vård- och omsorgsinsatser som kännetecknas av trygghet och värdighet, ekonomi i balans för framtida investeringar samt anställningstrygghet och delaktighet för våra medarbetare.

Ditt uppdrag omfattar ansvar för personal, arbetsmiljö, brukarnöjdhet, ekonomi och verksamhet. I ditt team ingår en biträdande enhetschef och en administrativ samordnare. Du har även tillgång till ett kollegium med drygt 20 chefskollegor inom vård och omsorg, och du ha tillgång till administrativt stöd i ekonomi- och HR-frågor i en gemensam stab.

Som chef hos oss får du tillgång till ständig kompetensutveckling, både i ditt ledarskap och i verksamhetsnära frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning, erfarenhet i chefsrollen, samt ett brinnande intresse för människor. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och hög digital mognad, särskilt i Officepaketet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om LSS samt erfarenhet av Försäkringskassans rutiner. Körkort är en nödvändighet.

Som ledare har du ett coachande och kommunikativt förhållningssätt. Du är modig, tydlig och inkluderande och tror på allas förmåga att bidra till utveckling. Vi ser också att du är uthållig och noggrann med god planeringsförmåga. Då jobbet innebär täta kontakter med ledningen, brukarna och deras anhöriga lägger vi även stor vikt vid social kompetens och samarbetsförmåga.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Ansök senast
23 september 2018

Avdelning
Socialförvaltningen, Vård och omsorg

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde
2019-01-01 eller enligt överenskommelse.

Referensnummer
KS-2018-621

Kontaktpersoner
Jessica Helmefors 
Områdeschef
0173-862 11

Facklig representant
Eva-Lena Grannas
Vision
0173-855 14

Torgny Bohlin
Kommunal
0173-863 93

Enhetschef, personlig assistans

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb