medrek.se

logga

Enhetschef till äldreboende på Östermalm i Stockholm

Regioner
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Enhetschef till äldreboende på Östermalm i Stockholm

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Enhetschef/MAR till vår verksamhet Kampementet på Östermalm i Stockholm.

Kampementet är ett vård- och omsorgsboende på Östermalm, nära Gärdets grönområde i Stockholm. Verksamheten innehåller 96 ljusa och trevlig lägenheter med eget pentry och badrum. Lägenheterna är fördelade på sex våningsplan där det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och måltider samt en gemensam balkong.  Av de 96 platserna är 48 avsedda för personer med demenssjukdom och 48 platser för personer med somatiska sjukdomar.

Kampementet har även en trevlig innergård som erbjuder möjlighet till utevistelse och aktivitet. 

Arbetsbeskrivning:

Som enhetschef på Kampementet är du ansvarig och närmast chef för omvårdnadspersonal och rehabpersonal. I rollen som enhetschef för Kampementet kommer du ha budget-, verksamhets och personalansvar utifrån din befattningsbeskrivning. 

Du kommer vara chef för en del av Kampementets undersköterskor/vårdbiträden. Det innebär bl.a. att du med stöd av verksamhetschef löpande följer upp ekonomin genom månadsvisa uppföljningar, du håller i medarbetarsamtal, kompetensplanering och lönesättning för medarbetare. Du har även arbetsmiljöansvar och samverkar med fackliga företrädare.

Du kommer att tillsammans med verksamhetschef och övriga enhetschefer på Kampementet att ingå i ledningsgruppen.

Egenskaper:

Du är en trygg och tydlig ledare med en positiv inställning och god kommunikativ förmåga. Du skapar engagemang och delaktighet och får med dina medarbetare i utvecklingsarbetet. Du har viljan att nå resultat och har ett långsiktigt strategiskt tänkande. Du måste kunna organisera och strukturera ditt arbete och hantera den administration som krävs.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet. 

Kvalifikationer:

Du ska vara högskoleutbildad fysioterapeut alternativt arbetsterapeut med minst tre års erfarenhet av chefsuppdrag. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten, arbeta med förändring och förbättringsarbete. 

Du ska ha erfarenhet av att arbete som chef utifrån din grundprofession.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Kampementet kontakta: 

Verksamhetschef, Svjetlana Blagojevic Mail: svjetlana.blagojevic@ansvarochomsorg.se Telefon: 0725-74 73 58

eller

Områdeschef, Liselott Löfgren Mail: liselott.löfgren@ansvarochomsorg.se Telefon: 0734 - 14 66 81

Dela detta jobb

logga
Enhetschef till äldreboende på Östermalm i Stockholm

A&O Ansvar och Omsorg