medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Vi välkomnar nu en enhetschef till Barn- och Ungdomspsykiatrin (BUP) inom område Barn Unga Vuxna!
På BUP arbetar ca 95 medarbetare med att tillhandahålla psykiatrisk vård av barn och unga 0-18 år i hela länet. Enheten är samlokaliserad i Östersund i centrala, nyrenoverade lokaler på Köpmangatan 24, men bedriver även mobil filialverksamhet för att kunna vara tillgänglig för invånarna i hela länet.

Enheten ingår i område Barn och unga vuxna tillsammans med Barn- och ungdomshabiliteringen, Vuxenhabiliteringen och Föräldra- och barnhälsan.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef på BUP har du ett samledarskap med ytterligare 2 enhetschefer. Verksamheten är teambaserad och varje team arbetsleds av en teamledare som är direkt underställd enhetschefen. Enhetschefen har budget- personal- och arbetsmiljöansvar. Du sitter med i områdets ledningsgrupp och samarbetar där med områdets övriga enhetschefer samt stabsresurser.

Kvalifikationer

Vi söker en positiv och målinriktad chef som vill arbeta med verksamhetsutveckling och verksamhetsuppföljning där patientens och medarbetarens bästa är i fokus.

Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan högskoleutbildning som bedöms relevant för verksamheten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och goda vitsord från tidigare chefserfarenhet är meriterande för tjänsten. Likaså erfarenhet av att arbete i verksamhet med barn, ungdomar och familjer.

Du är strukturerad, en god lyssnare, behåller ditt självförtroende i svåra situationer och har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du drivs och lockas av utmaningen att tillsammans med medarbetarna utveckla och förbättra verksamheten. Du har en utvecklad förmåga att coacha och ställa krav på högt kompetenta medarbetare. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga och förmåga att ta ett helhetsperspektiv. Ditt ledarskap kännetecknas av din goda samarbetsförmåga samt att skapa förtroende till andra.

Andra uppgifter

Fackliga kontaktpersoner:
Sara Moritz, Logoped, Tel: 063 - 15 46 28, 070 - 258 26 43 E-post: sara.moritz@regionjh.se
Christina Sandelius, Specialpedagog, Tel: 063 - 15 46 45
E-post: christina.sandelius@regionjh.se
Maria Edfalk, Fysioterapeut, Tel: 063-154695
E-post: maria.edfalk@regionjh.se
Linnea Bäckman, Arbetsterapeut, Tel: 063-154648
E-post: linnea.backman@regionjh.se
Leena Oginder, Sjuksköterska, 063154614
E-post: leena.oginder@regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enl överenskommelse Vi erbjuder en tillsvidareanställning (utifrån grundprofession) i Region Jämtland Härjedalen med ett tidsbegränsat chefsförordnande som enhetschef under 4 år.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mikael Lec-Alsén
Områdeschef
Telefon: 070 3176469
Email: mikael.lec-alsen@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Bäckström Karlsson
Psykolog
Telefon: 063–153972
Email: maria.backstrom@regionjh.se
Namn: Mona Jakobsson
Kurator, SSR
Telefon: 070-368 87 05
Email: mona.jakobsson@regionjh.se
Namn: Bettina Herm
Läkarföreningen
Telefon: 063-154613
Email: bettina.herm@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/814/2021
Sista ansökningsdag: 2022-02-16

Enhetschef till Barn och Ungdomspsykiatrin

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-16

Ansök nu

Dela detta jobb