medrek.se

logga

Enhetschef till Hjärnskaderehabilitering öppenvård

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-05-09

Ansök nu

Enhetschef till Hjärnskaderehabilitering öppenvård

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm söker enhetschef till Hjärnskaderehabilitering öppenvård till vår verksamhet vid Karolinska Huddinge

Erbjudande och arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett spännande, roligt och utvecklande arbete som enhetschef för Hjärnskaderehabilitering öppenvård. Där du kommer att leda och coacha medarbetarna i deras dagliga arbete. Du har personalansvar för totalt ca 30 medarbetare i olika professioner som arbetar i interprofessionella team. I rollen arbetar du nära ansvarig överläkare, de andra enhetscheferna i sektionen samt sektionschefen för att finna gemensamma bra lösningar. I din roll ingår produktions- och budgetansvar. Du rapporterar till sektionschef och sitter med i sektionens ledningsgrupp. En viktig del i ditt arbete som ledare kommer att vara att driva utvecklingen framåt inom området och ständigt arbeta för att vi ligger i framkant vad gäller den evidensbaserade vården.

Danderyds Sjukhus AB har ett väl etablerat ledarskapsprogram som anpassas efter dina  behov av utveckling och stöd. Som nyanställd chef ingår du i sjukhusets  introduktionsprogram för chefer

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är ledare inom vården idag med dokumenterad ledarskapserfarenhet, gärna med rehabiliteringsmedicinsk bakgrund. Meriterande är också forskningsbakgrund och erfarenhet av att arbeta i/leda team.

Vem är du? 
För att du ska lyckas och trivas i chefsrollen hos oss har du erfarenhet av rehabiliteringsmedicin och tycker att det är roligt att vara chef, du är trygg och stabil i chefsrollen där du kan hantera olika situationer och förändringar med bibehållet fokus. Du har en stark drivkraft i att ständigt vilja utveckla och förbättra verksamheten till absolut bästa resultat tillsammans med dina medarbetare och chefskollegor. Vidare har du förmågan att entusiasmera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål. Samt en väl utvecklad förmåga att samarbeta mellan och inom team, verksamheter och professioner. Personlig lämplighet har stor betydelse i denna rekrytering.

Övrigt
Danderyds sjukhus AB tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i den egna professionen.
Arbetstid: 40h/vecka.
Arbetsplats: Huddinge sjukhus och cirka 1 dag i veckan på Danderyds sjukhus.

Ansökan
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en regionsövergripande klinik. Kliniken har verksamhet vid Danderyds sjukhus och vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering inom områdena hjärnskada,postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering, långvarig smärta.. Rehabiliteringmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

Dela detta jobb

logga
Enhetschef till Hjärnskaderehabilitering öppenvård

Danderyds Sjukhus AB