medrek.se

Enhetschef till omsorgsförvaltningen hemtjänsten

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Enhetschef till omsorgsförvaltningen hemtjänsten

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. Smedjebackens kommun
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Omsorgsförvaltningen
Omsorgsförvaltningen är inne i ett förändringsarbete och satsar på fler enhetschefer. Vi söker enhetschefer som aktivt vill delta i utvecklandet av omsorgens verksamhet. Vi välkomnar dig att ansluta till vår ledningsgrupp som består av förvaltningschef, biträdande förvaltningschef, tio enhetschefer och en biträdande enhetschef. Vi hoppas du har glatt humör och humor och gillar de utmaningar som ett chefskap innebär. Dessutom ska du vara intresserad av verksamhetsutveckling och inte rädas att kavla upp ärmarna och ha kul på jobbet.   

Arbetsuppgifter
.Enhetschef vid Hemtjänsten.

Som chef inom Smedjebackens kommun:
.-Företräder du arbetsgivaren.
.-Genomför du politiska styrda uppdrag.
.-Företräder du ett helhetsperspektiv för kommunen.
.-Har du ansvar för verksamheten, personal och ekonomi inom ditt område.
Vilket innebär:
.-Du ska säkerhetsställa att den egna verksamheten bedrivs i enlighet med lagar, förordningar och politiska mål i kommunen.
.-Du bidrar till metod-och verksamhetsutveckling.
.-Du samverkar både internt och externt.
.-Du planerar och följer upp verksamheten.
.-Du deltar aktivt i ledningsgruppens verksamhet.

Kvalifikationer
.Du har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Eftersom du kommer ansvara för ett särskilt boende är det också fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande verksamhet.

Utbildningsnivå
.Universitet / Högskola

Personliga egenskaper
.Du ska vara tydlig i din ledarroll samt vilja och våga satsa på utmaningar. Vara praktisk och strukturerad, kunna leda och fördela arbetet samt få dina medarbetare delaktiga i verksamheten och tillsammans skapa en trivsam arbetsmiljö. Du ska ha lätt för att samarbeta och ha ett strategiskt tänk för verksamheten. Som enhetschef ingår du i omsorgsförvaltningens ledningsgrupp. Vid din sida på hemtjänsten kommer du att ha en biträdande enhetschef.
.Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Språk
.Svenska

Vi erbjuder
 

.Tillsvidareanställning.
.Heltid.
.Lön i överenskommelse parter emellan.
.Friskvårdsbidrag.
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Kontaktinformation
Elisabet Zimmer, Förvaltningschef, 0240-66 03 30

Helene Nyman, Vision, 0240-66 02 16

Arbetsplats
Johan Ahlbäcks plats 7

777 81 Smedjebacken

Dela detta jobb

Enhetschef till omsorgsförvaltningen hemtjänsten

Smedjebackens kommun