medrek.se

Enhetschef till omsorgsförvaltningen ref nr 19/1

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Enhetschef till omsorgsförvaltningen ref nr 19/1

Välkommen till Smedjebackens kommun!

I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. 
Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt. 

Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord. 

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorgen av och insatser till äldre och personer med funktionsnedsättning. Vi erbjuder dig ett mångfacetterat arbete och du får goda möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser. Som medarbetare hos oss delar du vår humanistiska människosyn om alla människors lika värde. Du har ett positivt förhållningssätt, tar eget ansvar och använder dialogen som arbetsverktyg.

Vi söker nu en enhetschef som vill vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av omsorgs¬förvaltningens verksamhet.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. 
Läs mer om oss på smedjebacken.se
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice

Arbetsuppgifter
 • Enhetschef till kommunens hälso- och sjukvårdsverksamhet

 • Som chef inom Smedjebackens kommun

 • Företräder du arbetsgivaren

 • Genomför du politiskt styrda uppdrag

 • Företräder du ett helhetsperspektiv för kommunen

 • Har du ansvaret för verksamhet, personal och ekonomi inom ditt område

 • Vilket innebär att:

 • Du ska säkerställa att den egna verksamheten bedrivs i enlighet med lagar, förordningar och politiska mål i kommunen.

 • Du bidrar till metod- och verksamhetsutveckling.

 • Du samverkar både internt och externt.

 • Du planerar och följer upp verksamheten.

 • Du deltar aktivt i ledningsgruppens verksamhet.

Kvalifikationer
 • Du bör ha relevant högskoleutbildning. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Eftersom du kommer att leda en enhet som består av sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor är det en fördel om du har erfarenhet av liknande verksamhet. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
 • Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet, du ska både vilja och våga satsa på utmaningar. Du ska vara tydlig i din ledarroll, vara praktisk och strukturerad, kunna leda och fördela arbetet samt få dina medarbetare delaktiga i verksamheten. Du ska ha lätt för att samarbeta. Som enhetschef ingår du i omsorgsförvaltningens ledningsgrupp.

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

 • Kontakt med fackliga representanter:

 • Kommunal 010-4428179

 • SSR Mariann Vetterskog 0240- 660 163

 • Vision Minna Sjöström 0240-66 03 72

Helena Ekvall-Karlsson
Vårdförbundet
0240-660038

Elisabet Zimmer
Förvaltningschef
 0240-660 330

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Dela detta jobb

Enhetschef till omsorgsförvaltningen ref nr 19/1

Smedjebackens kommun