medrek.se

Enhetschef till Östergötland

Företag Falck Ambulans
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-20

Ansök nu

Enhetschef till Östergötland

Enhetschef till Östergötland

Falck Ambulans AB söker Enhetschef till Östergötland med operativt ansvar för verksamheten – medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, miljö och ekonomi.   

"Vill du vara en del av Falck Ambulans Östergötland ledningsgrupp 2019? Är du en av dem som vill vara med leda Falck Ambulans Östergötland vidare in i framtiden? Du kommer som enhetschef vara den som leder och fördelar arbetet för våra medarbetare i ambulans. Ditt arbete kommer bla omfatta personalansvar vilket omfattar arbetsmiljö, medarbetaransvar och övriga ansvarsområden enligt överenskommelse. Brinner du för frågor inom ledarskap, arbetsmiljö, vårdutveckling, kvalitetssäkring och miljö som är några av de viktiga frågorna som åligger en enhetschef?" – Frida Worge Kreü, Verksamhetschef 

Vi erbjuder dig 

Just nu söker vi en enhetschef till Östergötland där vi erbjuder ett uppdrag som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. På ett flexibelt sätt disponerar du din förtroendearbetstid med kvalitet på ditt uppdrag som enhetschef. Som Sveriges största ambulansaktör kan vi erbjuda mycket kompetensutveckling inom Falck Ambulans! 

Dina arbetsuppgifter som enhetschef inom ambulanssjukvården 

Verksamheten inom Falck Ambulans bygger på en hög grad av decentraliserat ansvar. Alla viktiga beslut fattas så nära verksamheten som möjligt. Som enhetschef har du fullt ansvar för medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, miljö och ekonomi. Du sitter med i ledningsgrupp för Falck Ambulans Östergötland, där man tillsammans har ett utvecklingsansvar för ambulansverksamheten i området. Huvudsaklig arbetsuppgift är den dagliga operativa driften inom ambulansstationerna, vilket i nuläget kräver stort fokus på medarbetare och arbetsmiljöarbete.  

Vem är du? 

Du har viss erfarenhet inom ledande befattning, är prestigelös och trygg i dig själv. 

Har lätt för att samarbeta och ger jobbet ditt fulla engagemang. 

Du kan se till både detaljerna och helheten samt är resultatorienterad.  

Du räds inte utmaningar och ser möjligheterna med att driva en verksamhet som pågår dygnet runt med fokus på hög chefsnärvaro samt tydliga och ibland snabba beslut.  

Du har en god kommunikativ förmåga och en stark positiv energi som smittar av sig 

Du har viss vårderfarenhet och det är meriterande om du är sjuksköterska med specialistutbildning  

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan 

Skicka din ansökan online. Urval sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2019-01-20. 

Kontaktperson 

För frågor om tjänsten kontakta Verksamhetschef Frida Worge Kreü.

Mobil: 073-373 29 80 

E-post: frida.worge.kreu@se.falck.com 

Anställningsform 

Tillsvidareanställning 

Omfattning 

Heltid 

Välkommen med Din ansökan!  

Vi på Falck är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över att göra det där lilla extra. Hos oss arbetar människor som hjälper människor; det viktigaste man kan ägna sig åt.   

Falck Ambulans är ledande inom svensk ambulanssjukvård och utvecklar ständigt nya lösningar för en bättre vård och arbetsmiljö. Falck, som är majoritetsägt av Lundbeckstiftelsen, grundades 1906 i Danmark av Sophus Falck för att kunna hjälpa människor när de behöver hjälp. Idag finns vi i 45 länder och har över 30 000 anställda, varav cirka 3000 i Sverige.   

För mer info om Falck se www.falcksverige.se/emergency  Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 45 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare. 

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012 – 2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.
 

Sista ansökningsdag:
2019-01-20

Kontakt:

Henrik Andersson 
0733-73 29 40

Frida Worge Kreü 
Tf Verksamhetschef Falck Ambulans Östergötland
073-373 29 80

Dela detta jobb

Enhetschef till Östergötland

Falck Ambulans