medrek.se

Enhetschef, vikariat inom Funktionsstöd och service

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-20

Ansök nu

Enhetschef, vikariat inom Funktionsstöd och service

Till dig som tycker det är roligt att vara chef och som känner ett engagemang för personer med olika typer av funktionsvariation.
Om oss
Verksamhetsområdet Funktionsstöd & service erbjuder tjänster som riktar sig till personer med olika typer av funktionsvariationer: fysiskt, psykiskt eller intellektuellt. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål.  
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta för att skapa goda levnadsvillkor och delaktighet för brukare i vuxenboende. Vi lägger stort fokus på utvecklingen av verksamheten utifrån den enskildes behov och önskemål. Våra prioriterade aktiviteter är att utveckla partnerskap, förhållningssätt utifrån det funktionella perspektivet enligt tillämpad beteendeanalys samt att stödja utveckling av alternativ kommunikation. 
Du kommer att ha nära samarbete med övriga enhetschefer inom verksamhetsområdet. Du som enhetschef har ansvar för att verksamhetens mål uppnås och skall företräda Tiohundra med dess vision, värderingar och mål. Enhetschefen skall leda enheten i enlighet med gällande lagstiftning inom området. Du ingår i ledningsgruppen för Funktionsstöd och service och rapporterar direkt till verksamhetschefen.
 
Om dig
Vi söker dig med relevant högskolekompetens. Du ska även ha kompetens inom de lagar som styr verksamheten. Har du ledarerfarenhet och besitter du goda chefs- och ledaregenskaper ser vi det som meriterande. Då enhetschefen är den person som är enhetens ansikte utåt, krävs att du har lätt för att kommunicera.  
Din personlighet präglas av tydlighet och lätthet att ta beslut. Samtidigt som du är drivande, är du även lyhörd och har god förmåga att se möjligheter hos såväl individ som organisation.  
Du tycker det är roligt att vara chef, och vi värdesätter att du kan entusiasmera och stödja dina medarbetare. Du är positiv och har ett utåtriktat förhållningssätt med god samarbetsförmåga.  
Tillträde till detta föräldravikariat: 2018-10-01
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Sista ansökningsdag: 2018-06-20
              
Yrkesområde
Chefer inom vård- och omsorg

Arbetsplats
Norrtälje kommun

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Tuija Fehrm 
Verksamhetschef
contacticon phone 0176-327479

Fackliga representanter
Kristina Drotz, Vision, tel 0176-327190

Referensnummer
154389

Dela detta jobb

Enhetschef, vikariat inom Funktionsstöd och service

TioHundra