medrek.se

Erfaren MR Röntgensjuksköterska till Bild och Funktion i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Erfaren MR Röntgensjuksköterska till Bild och Funktion i Huddinge

Vi erbjuder möjligheten att få arbeta med unik professionell kompetens med en kombination av omvårdnad samt teknologisk skicklighet! 
 
Om oss   
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna. 
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus. 
 
År 2020 kommer vår verksamhet i Huddinge att flytta in i Karolinska Universitetssjukhusets högteknologiska byggnad, CHOPIN, som kommer vara centrum för radiologi, intervention och operation. CHOPIN kommer erbjuda nya fräscha lokaler med modern maskinpark och nya möjligheter som du är med och skapar.   
 
Om tjänsten  
Som Röntgensjuksköterska hos oss på MR får du arbeta med olika slags MR-undersökningar. Du får en bred kunskap samtidigt som du får möjlighet till spetskompetens inom Funktionsområden som Neuroradiologi och Thoraxradiologi. Kompetensutveckling och vidareutbildning är något vi värderar högt då vårt mål är att ligga i framkant och vara ledande inom professionen som röntgensjuksköterska. Vi förordar delaktighet, kreativitet och ett gott medarbetarskap.  
 
Tillsvidareanställning som Röntgensjuksköterska. I tjänsten ingår dag- kväll- och helgtjänstgöring.  
 
Vi erbjuder dig:    
Individuell inskolningsplan där du utvecklar din kompetens och får utbildningsbevis/körkort på MR.  
Interna föreläsningar varje vecka.    
Tätt och nära samarbete med radiologer, undersköterskor och fysiker.    
Arbeta med den senaste medicinsktekniska utrustningen på marknaden.    
Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.    
Möjligheter till kongresser och externa kurser/utbildningar.  
Utbildning i handledning av studenter och nya kollegor. 
Vi söker    
Krav: Legitimerad Röntgensjuksköterska med erfarenhet inom MR. 
Meriterande: Magister eller påbörjad magisterutbildning samt handledarutbildning.  
 
Arbetet ställer krav på ett positivt och professionellt förhållningssätt samt god samarbetsförmåga.  Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.   
 
 
Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.   
 
Välkommen med din ansökan!  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Rebeka Gregov 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 0762-32 33 69

Fackliga representanter
Vårdförbundet, tel: 08-517 729 68

Dela detta jobb

Erfaren MR Röntgensjuksköterska till Bild och Funktion i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset