medrek.se

Erfaren Överläkare i Ortopedi

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-23

Ansök nu

Erfaren Överläkare i Ortopedi

Beskrivning av oss

GHP Specialty Care AB är ett svenskt börsnoterat vårdföretag. Vårt affärsområde GHP International söker nu en erfaren specialist i Ortopedi som kommer vara anställd direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten.

SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 60 000 akutpatienter årligen. SKMCA har också över 170 000 besök per år i den 300 bäddar stora anläggningen som har över 1 300 anställda totalt. I vårt uppdrag ingår att bemanna sjukhuset med minst 20% svensk vårdpersonal. Läs mer om oss på www.skmca.ae

Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker erfaren Ortoped för uppdrag som Consultant vid SKMCA i Ajman UAE.

Uppdraget lämpar sig bäst för en ortoped specialist med bred erfarenhet och vana att arbeta med alla modaliteter. Uppdraget påminner om arbetet vid ett svenskt normalstort akutsjukhus vilket bedriver både elektiv och akut ortopedi.

Huvuduppdraget kräver god vana vid ortopedisk trauma da ortopediskt akutflöde är en stor del av vårt uppdrag. Avseende elektiv ortopedi uppskattas erfarenhet inom artoplastik och eller artostkopisk verksamhet. Uppdraget att arbeta som Consultant innebär att du är auktoritet för respektive ämnesområde och som sådan är du ledare och föredöme för verksamheten, varför stil och vårdad framtoning är en nödvändig del av uppdraget.

Kontakt

För ansökan och frågor är du välkommen att kontakta anna.thoren@skmca.ae eller på telefon +971 56 52 29 770.

Om GHP

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda i Norden. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Dela detta jobb

Erfaren Överläkare i Ortopedi

GHP Specialty Care AB