medrek.se

Erfaren personlig assistent/undersköterska sökes

Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Erfaren personlig assistent/undersköterska sökes

Vi söker
Dig som vill arbeta extra med att hjälpa en äldre person med lättare demens i hemmet, dagtid. Som person är du trygg och lugn samt har lätt för att skapa kontakt.

TIDIGARE ARBETSLIVSERFARENHET AV DEMENSVÅRD är ett absolut krav och är du specialistutbildad undersköterska inom demensvård är detta starkt meriterande! Ledord är livskvalitet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga i kombination med en förmåga att kunna se livet från den ljusa sidan.
Vid intervjun kommer vi att be om ett utdrag ur Belastningsregistret.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av inköp av mat, matlagning, sällskap vid måltider samt att hålla hemmet rent och snyggt. Bilkörning ingår i arbetet så KÖRKORT B är ett absolut krav liksom mycket goda kunskaper i svenska språket.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Erfaren personlig assistent/undersköterska sökes

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering