medrek.se

Erfaren sjuksköterska på Njurmedicinmottagningen, Rosenlunds Sjukhus

Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska på Njurmedicinmottagningen, Rosenlunds Sjukhus

Erfaren sjuksköterska på Njurmedicinmottagningen, Rosenlunds Sjukhus

Om tjänsten

Njurmedicinsk mottagning på Rosenlunds Sjukhus är en öppenvårdsmottagning som bedriver högspecialiserad vård för patienter med medicinska njursjukdomar i olika sjukdomsskeden. Vår målsättning är att i en god arbetsmiljö ge våra patienter god och jämlik vård som är individuellt anpassad på ett säkert sätt, där utvecklingsarbete, utbildning och forskning är integrerat i verksamheten.

Vårt team består av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vår mottagningsverksamhet omfattar läkarmottagning, sköterskemottagning, dagvård, telefonrådgivning och njursviktsmottagning.

Vi söker nu en sjuksköterska som ska arbeta som mottagningssjuksköterska.  Tjänsten är belägen på Roselunds Sjukhus och på Karolinska  i Huddinge.

Vi erbjuder

 • Ett spännande och varierande arbete på en specialistmottagning med närhet till forskning och bra utvecklingsmöjligheter. 
 • Bra arbetsmiljö med högt i tak - hos oss blir du en del av ett inkluderande och dynamiskt team.
 • Arbete i team och huvudpersonen i teamet är patienten själv. Här arbetar vi med utveckling och förändringsarbete.
 • Kompetensutveckling i form av både interna/externa föreläsningar samt möjlighet att söka till specialistutbildning inom vårdområdet.

Om tjänsten

 • Arbetet är till stor del självständigt med t.ex sjuksköterskeledd mottagning, telefonrådgivning, dagvårdbehandlingar, administrering a olika infusioner/injektioner, administration i Take Care i samband med patientens besök.  
 • Vi skapar relation med patienten och arbetar enligt det personcentrerade perspektivet
 • Vi är ett positivt team som arbetar tillsammans för patienternas bästa och vi ser fram emot att arbeta med dig

Vi välkomnar dig till ett mycket stimulerande arbete tillsammans med oss!

Vi söker dig som

 • Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor
 • Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren
 • Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt
 • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom njurmedicin
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • God datorvana med bra kunskaper i MS Office samt vana från att använda olika IT-lösningar

Meriterande:

 • Specialistsjuksköterska eller Magisterexamen
 • Erfarenhet som mottagningssjuksköterska
 • Kunskaper i Take Care

Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 • CV
 • Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
 • Personligt brev (frivilligt)
 • Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet: Telefon
08-5858258

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska på Njurmedicinmottagningen, Rosenlunds Sjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset