medrek.se

Erfaren sjuksköterska till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Regioner
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Vi söker dig som är erfaren sjuksköterska och som vill bli en del av vårt team!  
 
Vi på avdelningen för postoperativ vård tar emot och vårdar nyopererade patienter dygnet runt i samband med både akuta och elektiva operationer. Till oss kommer vuxna patienter från hela sjukhuset för vård och övervakning i samband med operation, intervention eller behandling i kombination med någon form av anestesi (narkos/sövning/bedövning).  
 
Som sjuksköterska hos oss kommer du att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård, övervakning och smärtbehandling samt preoperativ optimering/behandling. Vår patientgrupp är mycket varierande och vårdtid kan variera mellan ett par timmar till flera dygn. Vi behandlar även bland annat patienter med svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Detta gör att både arbetsuppgifterna och arbetstempot är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens inom ett flertal områden.  
 
Avdelningen är öppen dygnet runt veckans alla dagar och hos oss kommer du att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare inom olika specialiteter och fysioterapeuter. 
 
Vi erbjuder dig ett stimulerande, utmanande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska på vår avdelning. 
Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning samt alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.  
 
Vi är inkluderande, vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö där vi hjälper varandra att utvecklas.  
 
Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling. 
 
I den här filmen berättar Hilda lite mer om hur det är att jobba hos oss och om du vill läsa lite mer om hur vi ser på ledarskap så berättar vår vårdenhetschef Magnus om det här.  
 
Vi söker nu dig som vill bli en del i vår gemenskap och tillsammans med oss utveckla den postoperativa vården.  
 
Förutom svensk sjuksköterskelegitimation ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom anestesi/intensivvård eller akutsjukvård och vi ser det som en fördel om du har en handledarutbildning.  
 
Om du tycker att detta låter spännande och vill veta mer, ring gärna till någon av omvårdnadscheferna Kristina Kullman 08-517 712 98 eller Maria Anckers 08-517 759 54. 
 
Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska!  
 
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
- Utbildningsbevis 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  
Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Maria Anckers 
tf. Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 759 54
Kristina Kullman 
Omvårdnadschef, Pre- och postop Solna
contacticon phone 08-517 712 98
contacticon mobile kristina.kullman@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset