medrek.se

Erfaren sjuksköterska till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Hos oss får du möjligheten att utnyttja hela ditt register som sjuksköterska, från avancerad smärtbehandling och övervakning/behandling av sviktande vitalparametrar till livsviktig basal omvårdnad och främjande av välbefinnande och komfort. Vi arbetar aktivt med prevention och behandling av tidiga postoperativa komplikationer, vilket har en stor betydelse för patientens fortsatta morbiditet och mortalitet. Nu finns det möjlighet att bli en del av vårt team, ta chansen och sök jobb hos oss!

Om tjänsten

På den postoperativa enheten Karolinska universitetssjukhuset i Solna vårdas nyopererade patienter dygnet runt i samband med akuta och elektiva operationer. Våra patienter behöver vår vårdnivå från ett par timmar upp till flera dygn, vilket medför att både arbetsuppgifter och arbetstempo är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens. Avdelningen är öppen dygnet runt veckans alla dagar och hos oss kommer du att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fysioterapeuter.

Vi värdesätter dig som individ och tror på en inkluderande arbetsmiljö där vi hjälper varandra att utvecklas. Vi har ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individen och strävar efter att du får de bästa förutsättningarna för din fortsatta professionella utveckling. Region Stockholms kompetensstege och arbetstidsavtal för sjuksköterskor tillämpas.

Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna delaktighet, stolthet och ansvar för den verksamhet vi bedriver.

Vi är stolta över att vara en del av universitetssjukvården och ser det som självklart att arbeta kontinuerligt med kvalitetsförbättring, utbildning och forskning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande, utmanande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska. Du kommer att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård samt preoperativ optimering/behandling.

Dessutom får du:

 • en standardiserad introduktion som kan anpassas utifrån dina behov
 • kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling
 • möjlighet att delta i arbetet med ett eller flera ansvarsområden 
 • individuellt schema  
 • möjlighet till att ansöka om tillfällig personalbostad
 • tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.

Vi söker dig som alltid sätterpatienten först och som är trygg i att självständigt organisera och genomföra ditt omvårdnadsarbete.

För att bli framgångsrik som sjuksköterska hos oss behöver du vara lösningsorienterad, flexibel gällande arbetstempo- och belastning samt ha en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Förutom svensk sjuksköterskelegitimation ser vi att du har minst tre års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom relevant område och det är en fördel, men inget krav, med handledarutbildning.

Vill du veta mer?

Ring till någon av omvårdnadscheferna Kristina Kullman på tel. 08-517 712 98 eller Åsa Grönlund, tel. 08-517 71964.

Om rekryteringsprocessen

Rekrytering sker fortlöpande.

 Din ansökan ska innehålla:

 • CV
 • Personligt brev
 • Yrkeslegitimation
 • Bevis om specialistutbildning (i förekommande fall)
 • Utbildningsbevis

Välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset