medrek.se

Erfaren sjuksköterska till neonatalvård i Danderyd

Regioner
Utgår

2018-11-20

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till neonatalvård i Danderyd

Följ med på förändringsresan för landets allra yngsta och sköraste patienter.

Vi erbjuder

Patientområde Sjuka nyfödda barn på Karolinska Universitetssjukhuset är verksamheten för dig som vill arbeta med för tidigt födda och sjuka nyfödda barn och deras familjer. Vi finns både i Huddinge, Solna och Danderyd och varje site har sin specifika profil. Hos oss får du möjlighet till professionell stimulans och utveckling inom en bred verksamhet som spänner från neonatal intensivvård till vård på familjerum och ut i hemmet med neonatal hemsjukvård. Vi bedriver även mottagningsverksamhet på alla våra enheter.  

Vi har ett introduktionsprogram för nyanställda och satsar på kompetensutveckling med hjälp av olika utbildningar och simuleringsövningar. Din inskolning anpassas utifrån dina erfarenheter och till din hjälp finns både handledare och utbildningsansvariga som tillsammans med dig ansvarar för att det blir en lyckad introduktion.  

Om tjänsten

Tjänsten innefattar akut omhändertagande och vård av det för tidigt födda och sjuka nyfödda barnet med hjälp av högspecialiserad vård och användning av medicinteknisk apparatur. Teamarbetet värdesätts högt, där du ingår i tvärprofessionella team tillsammans med bl. a barnläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer och dietister. Vi arbetar med en familjecentrerad utvecklingsstödjande vårdform där vården anpassas individuellt utifrån barnets mognad och omvårdnaden av barnen sker i nära samarbete med föräldrarna. De för tidigt födda och sjuka nyfödda barnen får möjlighet att vara nära sina föräldrar dygnet runt - trots skörhet och stora medicinska behov. Vi arbetar ständigt med att utveckla bemötande och arbetssätt för att kunna tillgodose barnets - och hela familjens behov. Genom att ständigt utveckla och förbättra vården ser vi till att ännu fler nyfödda barn får ett gott liv. Vi som arbetar på Patientområde Sjuka nyfödda barn har stora visioner och vet vart vi vill.  

Arbetet är omväxlande och du ska leda och aktivt delta i omvårdnadsarbetet enligt gällande rutiner och evidensbaserade arbetssätt.  

Vi använder oss av individuell schemaläggning.  

Vi söker

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har också förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är lyhörd och kan kommunicera på ett konstruktivt sätt.

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad Sjuksköterska  

Meriterande: Specialistutbildning och/eller erfarenhet av förlossningsvård, BB- vård eller barnsjukvård.  

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Agota Benkö 
Omvårdnadschef
 08-123 567 40
 agota.benko@sll.se

Birgitta Berglund 
Omvårdnadschef
 08-123 567 03
 birgitta.m.berglund@sll.se

Elinor Ihre 
Omvårdnadschef
 08-123 577 28
 elinor.ihre@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet Caroline Rosenkvist tel. avd. 08 - 123 554 20

 

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska till neonatalvård i Danderyd

Karolinska Universitetssjukhuset