medrek.se

Erfaren sjuksköterska till Neuro 2 Huddinge som brinner för neurologi och personcentrerad vård

Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till Neuro 2 Huddinge som brinner för neurologi och personcentrerad vård

Har du flera år som sjuksköterska och söker ett nytt kompetensområde där du kan bygga på dina kunskaper och erfarenhet i ett ambitiöst och professionellt team. Välkommen att söka till oss och bli vår nya kollega!

Om oss

På vårdavdelning Neuro 2 arbetar du med akut och elektiv neurologisk vård i ett team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Vi har 2 olika vårdnivåer på vår enhet. Vi bedriver redan idag andningsvård av patienter med neuromuskulära sjukdomar. Vi kommer inom ett år att öppna en andningsenhet på en högre vårdnivå.  När du lärt dig grundläggande andningsvård kommer du få möjlighet att kompetensutveckla dig och delta i den vården.

Neuro 2 har akutintag dygnet runt och bedriver högspecialiserad vård av patienter med neurologiska sjukdomstillstånd. Vi genomför även bedömning av patienter med misstänkta neurologiska sjukdomar där det bland annat ingår diagnostiska utredningar, medicinjusteringar och behandlingar.

Du kommer växla mellan våra olika vårdnivåer med akut omhändertagande och övervakning samt ges möjlighet till rotation mellan enheterna.

Neuro 2 har total 19 vårdplatser, varav 12 slutenvårdsplatser måndag – fredag (11 slutenvårdsplatser lördag-söndag) och 7 dagvårdsplatser (måndag-fredag)

Vi erbjuder

Vi arbetar med en varierande och intressant patientgrupp i blandade åldrar med neurologiska och neuromuskulära sjukdomar. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att driva vårdprocessen och eftervårdsplaneringen framåt. Arbetet kring patienten styrs av patienternas behov, båda omvårdnads och medicinsk behandling.  Hos oss kan du lära dig mycket!

Tydliga karriärvägar med möjlighet för tjänstestrukturer som till exempel omvårdnadsspecialist, biträdande universitetssjuksköterska och studentansvarig.

Möjlighet till specialistutbildning inom bland annat akutsjukvård.

Hos oss får du möjlighet att omsätta dina tidigare erfarenheter och utvecklas i din yrkesroll samt få spetskompetens efter avdelningens behov. Vi tillämpar en kompetensstege som utgår från sjuksköterskas kärnkompetenser: Evidensbaserad och personcentrerad vård, samverkan i team, förbättringskunskap för kvalitetsutveckling, säkervård och informatik.

Annonsen avser en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll.  Helgtjänstgöring två av fem helger ingår.

Nyfiken på hur vi arbetar på Neuro 2 Huddinge? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera, så berättar vi mer om oss, vår grupp och ledarskapet!

Vi söker

Vi söker dig som har en positiv grundinställning och vill utvecklas i din yrkesroll. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.

Vidare ser vi gärna att du kan arbeta i högt tempo, ta snabba beslut och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom att du deltar aktivt i förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.

Vi ser det som en självklarhet att du som söker delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska. Du har arbetat som sjuksköterska i minst 1 år.

Erfarenhet av att arbeta inom avancerad akutsjukvård.

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta med patienter med neurologiska sjukdomar.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

 

 

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska till Neuro 2 Huddinge som brinner för neurologi och personcentrerad vård

Karolinska Universitetssjukhuset